#robinho

Cevap: # Robinho

Robinho'nun isminin burda geçmesi bile bir transfer başarısıdır :D

İmkansız yok,haldun var :)

Ben Robinhoyu istemiyorum. Takımın dengesi bozulabilir. Bir oyuncu kazanacağız derken takımı kaybetmeyelim.

Ben Robinhoyu istemiyorum. Takımın dengesi bozulabilir. Bir oyuncu kazanacağız derken takımı kaybetmeyelim.

Robinho gibi birisi geldi de istemez hale bile geldik Haldun Üstünel nasıl bir insansın sen bizi ne hallere düşürdün farkında bile değilsin :) ?

valla Haldun Üstünel Frank Rijkaard,Elano,Joao,Neill,Neeskens,Puyol derken sanırım başka bir nükleer füze daha fırlattı.İnşallah karşıdakilerin bahçesinde patlar :D

Hadi Baros Kewell Elano Jo neysede Robinho farkli birsey, gelmesine imkan yok .

Yahu bu imkan yok diyenleri anlamıyorum.Neye imkan yok arkadaşım ? Gelen bütün oyunculara imkan yok diyorsunuz.Nerede yaşıyoruz anlamadım ki..

Çölde vaha gibi bir Haldun Üstünel var ve şuanda teknik ekip dahil yapılan transferlerin hepsine aynı yorumlar geldi.Parayı bayıldıktan sonra bu saatten sonra Türkiye'ye gelmeyecek oyuncu hele hele Galatasaraya gelmeyecek oyuncu tanımıyorum.Verin 300 milyon yuro Messi bile gelir hiç kafanızı yormayın...

Arkadaşlar bugün Robinho'nun doğumgünüymüş .:pasta:

İyi ki doğdun Robinho. :)

Ne? Böyle bir haberin çıkması bile mutluluk verici...

Yahu bu imkan yok diyenleri anlamıyorum.Neye imkan yok arkadaşım ? Gelen bütün oyunculara imkan yok diyorsunuz.Nerede yaşıyoruz anlamadım ki..

Çölde vaha gibi bir Haldun Üstünel var ve şuanda teknik ekip dahil yapılan transferlerin hepsine aynı yorumlar geldi.Parayı bayıldıktan sonra bu saatten sonra Türkiye'ye gelmeyecek oyuncu hele hele Galatasaraya gelmeyecek oyuncu tanımıyorum.Verin 300 milyon yuro Messi bile gelir hiç kafanızı yormayın...

Robinho tanıştırıyım :D Galatasaraya gelmeyecek oyunculardan biri

Resme Göre Alıyorsak Size Sevincli Bir Haberim Var:D

article-0-02EF085C00000578-567_468x441.jpg

bu resim keyfimi yerime getirdi :)

Takımımızı neden bu kadar alçaltıyorsunuz ki?Son 2 sene de Kewell,Baros,Lincoln,Linderoth,Nonda,Rijkaard,Keita,Leo Franco,Elano,Neill ve Jo gibi isimler geldi.Robinho da kimmiş?Önümüzde eğilsin.

Geri
Üst Alt