#robinho

Cevap: # Robinho

Kiralık olayına birazda şöyle bakmak lazım. Sezon ortasında kaliteli oyuncu bulmak çok zor. Bunun hepimiz farkındayız. Olanları ya takımı satmaz ya da çok uçuk fiyatlar ister. Dolayısıyla bonservisi ile alınacak oyuncunun kalitesi çok yüksek olmayacak. Peki bu oyuncu ile kaç senelik anlaşacağız? 30 yaşının üstünde değilse Minimum 2,5 sene. İşte bu yüzden kiralık oyuncularla ilgileniyoruz. Eminmim ki seneye Türk Telekom Arena da Tarihimizin en uçuk kadrosunu oluşturacak yönetim. O yüzden devre arasında Kalitesiz adamların bonservisini alıp, sezon sonu tazminat ödemek istemiyoruz. Ya G.Dos Santos alınır ki kendisi şu zamanda alınabilecek nadir kaliteli oyunculardan biridir ya da Robinho kiralanır. Ben 3. bir ihtimal görmüyorum. Çok küçük ihtimal yerli biri alırız ama ben zannetmiyorum. Robinho nun M.City den gideceği kesin. Bizim M.City ile olan ilişkilerimiz ortada. Sezon başında Stephen Ireland yaptığı açıklamada Elono nun takımdaki Brazilyalılar ile grupçuluk yaptığını falan söylemişti. Yani burdan çıkıyor ki bu adamlar - Jo,Robinho,Elano -iyi arkadaş. Bu yüzden Robinho'nun bize gelme olasılığı oldukça yüksek.

Söylediklerin mantıklı ancak ben o zaman da yerli oyuncuyu tercih ederim.

Diyelim ki Robinho geldi kiralık olarak. Bu adam sadece Avrupa maçlarında mı oynayacak? Ya da bu adam oynayacaksa eğer Jo'yu yedek otursun diye mi kiraladık?

Robinho sol kanatta da oynar ancak 4 ay sonra gidecek bir oyuncu için Caner'i harcamak doğru olur mu?

Bu arada o dediğin grupçuk burda da oluşmasın? 4 ay için değer mi? Şimdilik çok profesyonel bir duruş sergileyen Elano'yu da bozup giderler diye korkmuyorum desem yalan olur. :o

Yalnız hiç zannetmiyorum olacağını, hatta imkansız olarak görüyorum. Fakat böyle bir transfer olduğunda Fenerliler bile sesini çıkartıp b.k atamayacaklar, atamazlar yani. Bakalım ya içimde garip bir his var aslında Haldun Üstünel hala dönmedi Türkiye'ye. Neden bu kadar uzun sürdü acaba ? Neden ? :) Hadi ama bitsin bu tatlı çile :D ...

Söylediklerin mantıklı ancak ben o zaman da yerli oyuncuyu tercih ederim.

Diyelim ki Robinho geldi kiralık olarak. Bu adam sadece Avrupa maçlarında mı oynayacak? Ya da bu adam oynayacaksa eğer Jo'yu yedek otursun diye mi kiraladık?

Robinho sol kanatta da oynar ancak 4 ay sonra gidecek bir oyuncu için Caner'i harcamak doğru olur mu?

Bu arada o dediğin grupçuk burda da oluşmasın? 4 ay için değer mi? Şimdilik çok profesyonel bir duruş sergileyen Elano'yu da bozup giderler diye korkmuyorum desem yalan olur. :o

Yok bende gelmesinden kuşku duyuyorum. Ama gelecek oyuncu da Robinho. Kaç kere böyle bir fırsat gelir ki ayağımıza. Haklısın belki gelmesi takıma yarardan çok zarar verecek ama akıl dese de kalp diyemiyor Robinho gelmesin :)

Keita---Jo---Robinho

Böyle bir 3 lüyü seyretme olasılığımız var. Ve belki korktuğumuz olmayacak. Belki "kolej takımı" gibi bir takım olacağız:)

Caner e gelecek olursak Manisadan beri istiyordum bize gelmesini. Hatırladığım kadarıyla 8m euro ya gitmişti Rusya ya . Ardından fenerliyim diye açıklama yapmıştı. Mucize gibi geldi bizim oyuncumuz oldu seneler sonra. Canerin bonservisini sene sonuna bırakmak bile hata bence. 4 ay daha sebreder Robinho gelirse artı avrupa maçlarında oynar:) Çok farazi oldu yazı galiba :)

Hayırlısı en iyisi olur inşallah takım için:)

Bu arada üniversite ne oldu nereyi kazandın? :)

robınho muthıs bır ısım ancak ben gelecegını cok parlak buldugum dos santos u eger satıs opsıyonu bızde olacaksa tercıh ederım

Yalnız hiç zannetmiyorum olacağını, hatta imkansız olarak görüyorum. Fakat böyle bir transfer olduğunda Fenerliler bile sesini çıkartıp b.k atamayacaklar, atamazlar yani. Bakalım ya içimde garip bir his var aslında Haldun Üstünel hala dönmedi Türkiye'ye. Neden bu kadar uzun sürdü acaba ? Neden ? :) Hadi ama bitsin bu tatlı çile :D ...

fenerlileri tam tanıyamamışsın :D

dsdfsdfsdf.png

bulurlar, atarlar uretirler gazete manset yaparlar, hic aldirma

ama Gelecegini hic beklemiyorum hatta yuzde 80 brezilyadan Santos ile anlasti diye bir aciklama yapmis diye haberler var.

Yok bende gelmesinden kuşku duyuyorum. Ama gelecek oyuncu da Robinho. Kaç kere böyle bir fırsat gelir ki ayağımıza. Haklısın belki gelmesi takıma yarardan çok zarar verecek ama akıl dese de kalp diyemiyor Robinho gelmesin :)

Keita---Jo---Robinho

Böyle bir 3 lüyü seyretme olasılığımız var. Ve belki korktuğumuz olmayacak. Belki "kolej takımı" gibi bir takım olacağız:)

Caner e gelecek olursak Manisadan beri istiyordum bize gelmesini. Hatırladığım kadarıyla 8m euro ya gitmişti Rusya ya . Ardından fenerliyim diye açıklama yapmıştı. Mucize gibi geldi bizim oyuncumuz oldu seneler sonra. Canerin bonservisini sene sonuna bırakmak bile hata bence. 4 ay daha sebreder Robinho gelirse artı avrupa maçlarında oynar:) Çok farazi oldu yazı galiba :)

Hayırlısı en iyisi olur inşallah takım için:)

Bu arada üniversite ne oldu nereyi kazandın? :)

Doğru diyorsun, hayırlısı neyse o olsun.

Bu arada özelden attım cevap, üniversiteyi ordan konuşalım. :)

Zaten sirf fenerlilerin halini gorebilmek icin Robinho'nun gelemsini isterim ne eglence olur o antu dene yer :asd:

Bu Brezilyalılar kadrolaşmaya başladıkları zaman çok tehlikeli olabiliyorlar ama bahsettiğimiz adam Robinho.Gelmesin diyebilecek bir konumda olduğumuzu düşünmüyorum.Çok zor bir transfer.Bakalım...Merakla bekliyoruz gelişmeleri.:)

Verildiyse kusura bakmayın.

Mehmet Şenol: Ulan ulan yoksa......

Hemen Robinho'ya yormamak lazım ama neden olmasın :)

Bir takıma bu kadar Brezilyalı fazla. Sonumuz Fenere benzeyecek. :D

Avrupa liginde oynayabilecek konumda ise , sadece 4 aylık gelse bile yeter ...

robinho???? kaynak da fanatik, o zaman geçiniz beyler

bi ara fanatik bize zidani getiriyordu

Fanatik'deki yazarlar yarına bir tane Didier Drogba haberi yapsınlar. :)

Fanatik yarın Robinho'yu Fenere getirecek yazıyorum buraya :D

benım ıcın her satıs opsıyonunu aldıgımız adam bır adım ondedır

Geri
Üst Alt