Robinson Zapata Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Robinson Zapata Galatasaray'da

beyler zapata penalti kullaniyormus dogru mu:D

Ezbere yorum yapmayın !!!

Zapata kovulmadı,Kendisi ayrıldı nedeni 6 aydır para almamış.Federasyona başvurmuş,Kadro dışı falan kalmış onay çıkınca takımdan ayrılmış..

Sırf eleştiri olsun diye yorum yapan bile var..

oynadığı 111 maçta 99 golü kalesinde görmüş müthiş bir kaleci aldık.sanırım adnan polat ıslıklayan seyircilerden intikam almaya çalışıyor.

stancunun alacagi yillik ücret cok fazla.romanyada bu parayi kac yilda alirdi.culio bile kac paraya oynuyor.

Izlemedim kendisini. Umarim basarili olur.

yekta ile stancunun alacagi ücrete bakin ya aradki fark

zapata 500 bin alacak yillik.iyi cikmaz ise gönderirsin.zarar olmaz yani

Bu adam bir tane hatalı gol yesin (kesin yiyecektir yüm kaleciler gibi) kova lafları dolaşır sene sonunu göremez.Çünkü taraftar kabullenemedi adamı.(En azından yarısı)

stancu Haginin olmazsa olmazi, yani yönetim hayatta yapmazdi bu transferi, hagi zorlamis.

ben de sicak bakmiyorum ama insAllah faydali olur ve biz yaniliriz.

bonservisi 5 milyon euro cok fazla,romanya liginden geliyor avrupanin bir kulübünden gelse neyse.inanin bu paraya avrupada isim yapmis genc oyuncu alirsin.birde aldigi yillik ücret romanyada aldigi ile kiyaslarsak cok fazla.dedigin gibi insallah tutar.(barosu bile 5 e aldik)

2008 yılında Romanya’da yılın kalecisi, 2009 yılında yılın yabancı oyuncusu seçilen Robinson Zapata....

galatasaray.org

demba papiss cisse (freiburg),guerrero(hamburg),martins,mbokani,tomas necid,maxi lopez,bojinov gibi daha bircok forvet sayariz.bunlari 5-6 milyona alinirdi.stancu kötüdür demiyorum ama kapali kutu.

Aykut veya Ufuktan daha kötü olabilecegini sanmiyorum, bekleyip görecegiz. Hayirli olsun nediyelim.

Genelde kolombiyadan gelen kaleciler ülkemizdede başarılı oluyor..Mondragon,Cordoba,Martinez,

2004 ve 2006'da Kolombiya'da 1 kez yilin en iyi ikinci 1 kez de en iyi kaleci secilmis.

2007'de Romanya'da yilin en iyi yabanci oyuncusu secilmis.

2008'de Romanya'da yilin kalecisi secilmis.

Pino'nin memleketinin takimi olan Cartagena'da efsaneymis.

Romanya Ligin'de 85 macta 61 gol yemis ve 40 gollük kurtarisi olmus diye geciyor.

Copa America, Avrupa Ligi ve Sampiyonlar Ligi tecrübesi bulunuyor.

Gecen ay alacaklari her zaman gec ödendigi ve son 6 ay hic ödeme yapilmadigi ve hoca tarafindan ikinci kaleci olarak atanmasindan sonra basvuru yaparak serbest kalmis.

Liga I - Best foreign player - (Sport Total FM) 2007

Liga I - Goalkeeper of the Year - (Top Gazeta) 2008

Liga I - Revelation of the Year - (Radio România) 2008

Liga I - Steaua player of the Season - (AISS) 2007-2008

UEFA Champions League - Best Goalkeeper in 5th Stage - (EuroSport) 2008-2009

Liga I - Best Foreign Player from Liga 1 - (AFR and CSJ) 2009

olurmu renkdas...herkes fikrini paylasiyor...biraz abartili degilmi olumlu veya olumsuz... :) hem transfer yorumu yazmadan zaten kimse dayanamaz :D

baska bir sey bulalim...kaybeden büyük capli bir aciklama yapsin forumda...ve digerinin hakli oldugunu itiraf etsin.. :)

aciklamanin icerigini daha sonra konusuruz..:)

Tamam ama sen yinede böyle yorumlar yapma zaten idda böyle başladı :)

Boş transfer.Üst düzey kaleci alacak gücün yoksa kaleci transferi yapmak hatadır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt