Robinson Zapata Galatasaray'da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Robinson Zapata Galatasaray'da

Artık bi umut iyi çıkar inş...EN azından ufuk arkasında iyi yatişsin kandine güveni dolsun...

Bu iyi olmadı. Hiç almasalar daha iyiydi...

oynadığı 111 maçta 99 golü kalesinde görmüş müthiş bir kaleci aldık.sanırım adnan polat ıslıklayan seyircilerden intikam almaya çalışıyor.

LEo Franco-Casillas-Buffon bunların maç/gol sayılarına baktın mı ? Hani onlarıda yaz insanlara birşey ifade etsin. Bu sene kaç gol yedik kaç maçta ? Onuda yaz Ufuk-Aykut için.

bonservisi 5 milyon euro cok fazla,romanya liginden geliyor avrupanin bir kulübünden gelse neyse.inanin bu paraya avrupada isim yapmis genc oyuncu alirsin.birde aldigi yillik ücret romanyada aldigi ile kiyaslarsak cok fazla.dedigin gibi insallah tutar.(barosu bile 5 e aldik)

aynen Barosu 5.5'e aldik, yasida yanilmiyorsam 26 idi barosun gelirken.

dedigin gibi, avrupada ne topcular gelebilirdi bu paraya

bu paraya mesela taraftarin cok istedigi (ben istemiyorum orasi ayri) Gio yu alrdin rahatlikla.

ama iste Hagi olmazsa olmaz demis, yoksa yönetim, hele hele bu yönetim asla am asla almazdi bu adami.

ochoanin sözlesmesi bu yaz bitiyor.alin adami bari gelecek sezon icin.hem genc iste

111 maçta 99 gol iyi ortalama

aynen Barosu 5.5'e aldik, yasida yanilmiyorsam 26 idi barosun gelirken.

dedigin gibi, avrupada ne topcular gelebilirdi bu paraya

bu paraya mesela taraftarin cok istedigi (ben istemiyorum orasi ayri) Gio yu alrdin rahatlikla.

ama iste Hagi olmazsa olmaz demis, yoksa yönetim, hele hele bu yönetim asla am asla almazdi bu adami.

görecez bakalim haginin omazsa olmazini.insallah tutarda elimizde kalmaz.bu parayi romanyada rüyasinda görüyordur

Allahtan 1.5 yıllık sözleşmesi.Bomboş bir transfer bana göre,zaten tepki çekmemek için stancu ile yektanın yanına sıkıştırmışlar bunuda.

ufukla aykuta verilen sans haddinden de fazlaydı en azından zapataya para vermemişimsiz deneyelim ne çıkar aykutun yollaması lazım :/

forvete freiburdan demba papiss cisseyi alsalardi keske.yada hamburgdan guerrero.

aykut yillardir bizde.ama hic ilerleme yok.haa bide aykut maclarda hep sakiz cigner.neden kadro didi degil :)

yönetim futbolcunun alacagi yillik ücreti hesaba katarak avrupadan forvet almamis olabilirlermi acaba? mesela guerrero 1 milyona imza atmaz,yada sözlesmesi bitecek olan carew yada elmander yillik ne alirdi.

Zapata bence iyi bir kaleci,bize karşı ve Fener'e karşı izleme fırsatı bulduk ayrıca Steaua'nın Avrupa Ligi maçlarında felan hep kalede o vardı.Bence refleksleri çok iyi,kurtarışları artistik fakat bu sene hiç maç oynamamış desek yeridir.Beni korkutan sadece bu maç ve kondisyon eksikliğinden başka bir acabam yok Zapata ile ilgili.

Tamam ama sen yinede böyle yorumlar yapma zaten idda böyle başladı :)

kardes inan art niyetim yok...tek istedigim galatasarayimizin basarisi...böyle transferlerden yeterince agzimizin yandigni düsünüyordum ama demekki daha bazi seylerin farkina varamamisiz...yoksa ben istemem mi oyunculain basarili olmasini...ama herkesin belli bir kapasitesi var...gelecek vaad eden genc bir kaleci olsa gik'imi cikarmam...ama bu adam 1. kaleci olacak sorun burada

Kötü bir transfer gibi ama bakalım, Culio etkisi verebilir de... :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt