Robinson Zapata yarın geliyor

Cevap: Robinson Zapata yarın geliyor

Geldikten sonra, isterse 17 maç üst üste hiç gol yemesin. Gereksiz bir transfer. Bizim önceliğimiz hala söylüyorum, 2 tane orta sahaya adam şart. Yani 1 tane kurtarmaz. 1 tane santrafor, 1 tane de sağ veya sol açık da lazım bu takıma. Yani bu transfer gerçekleşirse, Balta'ları, Sap'ları izlemeye devam.
Futbol katilleri anlamaz Sercan,anadolu takımıyız ya,kalecimiz iyi olunca puan kazanırız.Ortasaha da hakan baltayı oynatır hagi,alsın kalecisini tepe tepe kullansın.

Futbol katilleri anlamaz Sercan,anadolu takımıyız ya,kalecimiz iyi olunca puan kazanırız.Ortasaha da hakan baltayı oynatır hagi,alsın kalecisini tepe tepe kullansın.

Yok özellikle yapıyorlar galiba. Yani harika bir tez konusu olur, bir takım 2.5 yıl içinde nasıl rezalet duruma sokulur diye. Nerde gereksiz adam var, nerde gereksiz mevki var dolduruyoruz adamları.

Arkadaşlar bir noktayı gözden kaçırıyoruz, buyuk ihtimal yabancı sayısını 8'den 10'a çıkaracagız, yani asıl ihtiyaç başka mevki diye ekstra belirtmeye gerek yok yani, çunku sahaya zaten sadece 6'sı çıkacak. Yani maça göre, form durumuna göre Hagi kaleye mi yabancı ya da orta sahaya mı yabancı koyacagına karar verecek.

Evet mesela dünkü maçta 11 kişi defans yaptık paso,topu ileriye taşıyamadık hala Galatasaraya santrafor şart Kazım la olmuyor falan diyen çok kişi var.Sen orta sahayı adam gibi kur,kanatları iyi çalıştır santraforda ben bile sırıtmam.Yani yeni santrafor gelince topu alıp 5 kişiyi geçip gol mü atacak bilmiyorum.Top rakip kaleye gitmiyor,kanatlar iyi çalışmıyor arkadaş hala herkesin derdi santrafor anlamıyorum.

Bir maçta 9 gol yemişliği varmış. :)

[video=youtube;wNxZzgBPfI8]https://www.youtube.com/watch?v=wNxZzgBPfI8[/video]

Evet mesela dünkü maçta 11 kişi defans yaptık paso,topu ileriye taşıyamadık hala Galatasaraya santrafor şart Kazım la olmuyor falan diyen çok kişi var.Sen orta sahayı adam gibi kur,kanatları iyi çalıştır santraforda ben bile sırıtmam.Yani yeni santrafor gelince topu alıp 5 kişiyi geçip gol mü atacak bilmiyorum.Top rakip kaleye gitmiyor,kanatlar iyi çalışmıyor arkadaş hala herkesin derdi santrafor anlamıyorum.
Yahu tsl de oynuyoruz tsl de,culio geldi 2m euroluk adam,sarptan sonra xavi etkisi yarattı.Cana-Culio-xxx parana kıy,al adam gibi bir ortasaha.Yahu hiç mi avrupa futbolu izlemiyorlar,iyi takımlara bak ortasahası iyi olan maçı kazanıyor.

Dakika 5'ten sonra izleyin.

[video=youtube;8iNMHiB0flo]https://www.youtube.com/watch?v=8iNMHiB0flo[/video]

[video=youtube;FCuAHPmW5a4]https://www.youtube.com/watch?v=FCuAHPmW5a4[/video]

Savunan arkadaşlara soruyorum bu kadar iyiyse neden yarım sezon boşta kaldı bu adam?,ve bizden başka ilgilenen bi takım yok.Ben izlemediğim için size sorma ihtiyacı hissettim.

Savunan arkadaşlara soruyorum bu kadar iyiyse neden yarım sezon boşta kaldı bu adam?,ve bizden başka ilgilenen bi takım yok.Ben izlemediğim için size sorma ihtiyacı hissettim.

Soruna soru ile karşılık veriyorum , Nereden biliyorsun başkasının ilgilenmediğini ?

Mondi bize geldiğinde çokmu tanıyordun ?

Youtube videolardaki hatalarına mı bakıyorsun ?

Casillas , Cech 'inde hatalarının videolarını göstereyim sana ozaman onlarda kötü olsun gözünde ?

Eee Be insaf ? :p

Zapata o kadar kötü bir kaleci değil ama kontenjan sorunu varken devre arasında böyle bir transfere gerek yok.

Buradaki kimse ben bu adamı izledim diyemez. Fakat izledigim maclarda, ya bana denk geldi yada gercekten iyi bir kaleci, cok iyi maclar cıkarttı. Kalede kaleci yokken en azından kaleci diyebilecegimiz bir adama nedir burun kıvırmak anlamıs degilim.

Soruna soru ile karşılık veriyorum , Nereden biliyorsun başkasının ilgilenmediğini ?

Mondi bize geldiğinde çokmu tanıyordun ?

Youtube videolardaki hatalarına mı bakıyorsun ?

Casillas , Cech 'inde hatalarının videolarını göstereyim sana ozaman onlarda kötü olsun gözünde ?

Eee Be insaf ? :p

Videoların hiçbirini izlemedm:D.Başka takımın gündemine gelse illa ki haberler çıkardı heralde.Yarım sezon bu boru değil:D.Yabancı kontenjanı var bide,kalede kullanmak ne kadar mantıklı?.Serdar kulbilge yi alsalardı bi zahmet çok mu zordu?

5. dakikadan sonrasını izleyin. Higuita vari kurtarısları var :asd:

[video=youtube;8iNMHiB0flo]https://www.youtube.com/watch?v=8iNMHiB0flo[/video]

Geri
Üst Alt