Robot Süpürgeler Hakkında

S6 MaxV ve Dyson V13 kombosu var bizde de 3-4 senedir gayet de is goruyor ve tavsiye ederim. Koltuklarinizin yuksekligi ile birlikte odadaki esya durumu onemli pek tabi ki.

dikey süpürge tavsiyesi lazım

@Murat Yanut @Vasfi Vural

1000013716.jpg

şu Karcher'in buharlı temizleme zavazingoları iyi duruyor ama her şey gibi çok pahalı.

eve bi tane ondan bitane de dyson alasım vardı fiyatlara bakınca bizim külüstür torbalı makineye "canavarsın canavar" diyerek bi sarıldım.

Maalesef Muzaffer Bey'in kuşunu yutmuş

2 senedir kullanıyorum daha telefona bağlamayı beceremedim, tuşuna basıyorum takılıyor kafasına göre. Son zamanlarda evi bitirmeden şarjı bitmeye başladı, koltuklarında altında takılabiliyor. temizlemesi iyi ama bazen kendin süpürmek daha kolaymış gibi geliyor. Marka Homend Laser Pro, bu markadan uzak durun.

ben türkiyeden döndüm ilk bunu calistirdim

su anda evi temizliyorken ben burada takiliyorum

ev temizligine neredeyse gerek kalmiyor bununla

paspas özelligi ile alin alacaksaniz eger

temiz ve pis su deposu olsun

2 hafta kafaniz rahat oluyor

bir tane de dyson süpürge alin ve keyfinize bakin

ben türkiyeden döndüm ilk bunu calistirdim

su anda evi temizliyorken ben burada takiliyorum

ev temizligine neredeyse gerek kalmiyor bununla

paspas özelligi ile alin alacaksaniz eger

temiz ve pis su deposu olsun

2 hafta kafaniz rahat oluyor

bir tane de dyson süpürge alin ve keyfinize bakin
jetgiller robotu mu aldın reyiz.

abi ben çok sevmiyorum bu aleti ya

roborock q7 max var

çalıştırırken her şeyi masanın üstüne koymak gerekiyor o efora zaten kendim süpürürüm

geçen çalıştırdım toplantıya girdim öbür odada

bir baktım toplantı koptu

kabloyu almış içine sökmüş interneti koparmış

tavsiye etmiyorum

roborock q7 max var

çalıştırırken her şeyi masanın üstüne koymak gerekiyor o efora zaten kendim süpürürüm

tavsiye etmiyorum
3 bin vereyim

Bizim standart müteahhit kafasına göre yapılan evler için değil bu aletler ben onu anladım.
Duvar, kiriş falan nizami olacak, Odalar olabildiğince geniş olacak ki eşyalar iç içe girmeyecek. Anca öyle bu aletlerden maximum performans alırız.

Bende de samsung homerun 3100 var guya tekerlekleri var adım artarak sıkıştığı yerden çıkıyor ama bazen halı ile duvar arasında kalıyor.
Bazen emir veriyorsun süpürüyor sonra işlemi kesip istasyona gidiyor.

Yatak alıyorsun bir yerden ince bacak çıkıyor, koltuk alıyorsun adam ortaya 3 tane yan yana bacak koymuş tam robotun sığabileceği boyuta sıkışıp kalsın diye.

Toplumcaya ev eşyası ve ev tasarımı konusunda aydınlanma gerekiyor.

roborock q7 max var

tavsiye etmiyorum
Üstat zamanında çalıştığımız bir şirkette internet gititğinde, ilk olarak eğer temizlikçi abla o gün temizlik yapmışsa geçtiği yerleri kontrol ederdik.

Problem de %99 oradan çıkardı.

Geri
Üst Alt