Rock - Metal

@Ata B. Oğuz , @Arif Doğan Karakaya ,

*ballad baglaminda saglam buldugum nadide eser ;

album *atlantic records imzali - hafizam yaniltmiyorsa .
<-merhum -ahmet ertegun'un kurdugu- asmis marka .

saygi ve selamlar .

Bayılırım bu parçaya. Müthiş bir okuma yapıyor burada Eric Adams. En iyi vokallerden biri benim için.

Diğer parçalarından söz olarak ayrılan ender parçalarından. Kanser hastası bir hayranları için yazdıklarını okumuştum.

Bayılırım bu parçaya. Müthiş bir okuma yapıyor burada Eric Adams. En iyi vokallerden biri benim için.

Diğer parçalarından söz olarak ayrılan ender parçalarından. *Kanser hastası bir hayranları için yazdıklarını okumuştum.
kesinlikle duygu ve hava olarak yeri ayridir kendileri ozelinde.
dedigin gibi sevgili mert - dokunakli bir back story'si vardir. ki, bu durum yuzunden de sarkiyi ayri bir ozel bulurum tarafim adina.
hatta su anektod *olmasi lazim ;

This song is about hope. Sometimes things may seem really shit and your dreams may never come true, but there’s always hope for a better day. The title refers to someone who is in control of his own destiny.

There’s a touching story about this song. Back in 1990, the band got a letter from a seriously sick boy, who was in hospital and who had a dream to meet the band before his death. At first the band thought it was a silly joke, but when they wrote to the boy’s parents, they found out that all this was true. They visited him in the hospital and let him hear this song, which they had recently written. The boy told them that he found it a great song and wished that every Manowar fan could hear it and, sure enough, with some minor changes the song ended up as the album’s closer. The boy died in 1992.
Hocam bu da guzeldir de bundan onceki albumleri cok daha saglam. 3n azindan ben daha cok severim.
album ve genel tarzlari dolayli dedigine katiliyorum sevgili arif.
-*salt bu sarki ozelinde- *ballad(verdgi duygu,okunus, havasi) ve parca nin ustte ekledigim *anektod hikayesi dolayli her daim yeri ayri kalacak nazarimda.

kiymetli geri donusleriniz icin - her ikinize de tesekkur ediyorum .

saygi ve selamlar.

kesinlikle duygu ve hava olarak yeri ayridir kendileri ozelinde.
dedigin gibi sevgili mert - dokunakli bir back story'si vardir. ki, bu durum yuzunden de sarkiyi ayri bir ozel bulurum tarafim adina.
hatta su anektod *olmasi lazim ;

album ve genel tarzlari dolayli dedigine katiliyorum sevgili arif.
-*salt bu sarki ozelinde- *ballad(verdgi duygu,okunus, havasi) ve parca nin ustte ekledigim *anektod hikayesi dolayli her daim yeri ayri kalacak nazarimda.

kiymetli geri donusleriniz icin - her ikinize de tesekkur ediyorum .

saygi ve selamlar.
Guzel bir hikayesi varmis

Geri
Üst Alt