- 20 Ağustos 2017
- 20.542
- 13.834
- 1.688
Havaalaninda birden mirildanmaya basladim. Neden, bilmiyorum. Ceviri iyi mi kotu mu onu da bilmiyorum. @Ata B. Oğuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Havaalaninda birden mirildanmaya basladim. Neden, bilmiyorum. Ceviri iyi mi kotu mu onu da bilmiyorum. @Ata B. Oğuz
Çok beğenerek okudum yazınızı üstadım, ufakta olsa sizi mutlu edebildiysem ne mutluBazen garip veya gereksiz bilgiler hafizanin bir kosesinde yer edinir ve o koseyi birakmazlar ya, bu da onlardan biri iste. Billy Idol adini ilk kez bir MacGuyver bolumunde duymustum. 80'lerde yayinlanan orijinal dizide. Ne zaman bunu veya White Wedding duysam aklima gelir. Hafizamdan silemiyorum da. Gercekten ne kadar gereksiz bir bilgi diyecem de arla planda su da var. O bolum Macaristan'da geciyordu galiba. Hirsiz cingene cocuklar saatini calmislardi. Sonra beraber kacmislardi Ruslardan. Hikaye 89'dan once geciyordu sonucta. Cocuklar Amerika'ya gitmeyi hayal ediyorlardi. Herhalde benim de merakim o siralarda basladi. Hollywood'un yarattigi bir hayalin pesinden kostuk yillarca. Bqsardik ta. Daha bircok tesaduf te var anlatacak ama neyse.
Nihayetinde bu kadar lafa gerek yoktu guzel paylasim deyip gecelim.