- 12 Haziran 2015
- 34.507
- 27.688
- 2.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Video ben de gorunmuyor. Ney bu?Bu intro senelerce zil sesimdi. Tekrar öze mi dönsek ne.Çok severim bu parçayı.
Iron Maiden - Caught Somewhere in TimeVideo ben de gorunmuyor. Ney bu?
Wasted Years benim zil tonumdu bi araIron Maiden - Caught Somewhere in Time
Bu parçayı grubun vefat eden bateristi için çıkarmışlardı. Sololar da her seferinde başka evrene geçiş yapıyorum. Synyster Gates
Maiden parçalarının girişleri bu iş için yaratılmış gibi. Wasted Years da çok iyi. Infinite Dreams'in de girişine bayılıyordum.Wasted Years benim zil tonumdu bi ara
ID, Flight of Icarus ile birlikte en sevdigim iki parcalarindan biri. Plase Prodigal Son, surpriz Killers.Maiden parçalarının girişleri bu iş için yaratılmış gibi. Wasted Years da çok iyi. Infinite Dreams'in de girişine bayılıyordum.
Yaklaşık 15 yıldır Dance of Death'in ortasındaki soloyu zil sesi kullanıyorumWasted Years benim zil tonumdu bi ara
Saygi duyarim hocam.Yaklaşık 15 yıldır Dance of Death'in ortasındaki soloyu zil sesi kullanıyorum
SM-P610 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hikaye böyle değil idi ama abi, ben sen aldığını görünce şarkımı değiştirmiş idim sonra sen al dedin bana@Ata B. Oğuz Eurovizyon yaz turnuvasina katilmisti bununla. Hain evlat benden calmisti yalniz. A7X aticam dedim o alindi abi dedi. Hayinler bitmiyor bu memlekette.

Heee oyle miydi? Olabilir. Yaslilik.Hikaye böyle değil idi ama abi, ben sen aldığını görünce şarkımı değiştirmiş idim sonra sen al dedin bana![]()
![]()
Iron Maiden Potansiyel Zil Sesi Koleksiyonu;