- 12 Haziran 2015
- 37.108
- 33.095
- 2.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rage Against The Machine ın The Battle Of Los Angeles albümü satın aldığım ilk yabancı albümdü. O kadar çok dinlemişim ki bir bu bir de Kurban grubunun ilk albümü kaset olarak dayanamadı ve bir yerde bant da kopup ruhlarını teslim etmişlerdi. Sonrasında Audioslave ile grup devam etti, yine elektro gitarist Tom Morello öyle efsane bir adamdır ki bakalım bu şarkıda nasıl bir solo atacak heyecanıyla her şarkıya başlamamı sağlardı. İz bırakan bir çok solosu var bende fakat I am the Highway galiba bütün olarak beni kendine çekiyor. Cuba konserinde öyle bir solo atmıştır ki, muhakkak sizi bir yerlere götürecektir. Biraz melankoliktir ama mutlaka sizi anladığını hissedersiniz, lütfen dinleyin. Tom Morello zaten sonlarda yapacağını yine yapacak..
Unutmadan duygularımıza tercüman olduğun için hakkını helal et Chris Cornell, iyi ki vardın![]()
Kulaklık 70 olsun
YouTube music de hiç fena değil abi, ama Spotify keza Apple music ses kalitesi olarak daha yukarılarda tabii asıl olay dediğiniz gibi flac, seviyoruz ama şuan her şey çok mobil tabii abiSes kalitesi güzel videonun, audiophiller için yüksek ses standartlı müzik videoları var youtubeda denedim mi hiç
Vakti zamanında kendimi FLAC formatına kaptırmıştım, 60 70 mblık mp3 albüm flacta 500 mb olurdu ama tadından yenmezdi.