- 12 Haziran 2015
- 37.108
- 33.094
- 2.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şöyle kırgızca bir şeyler sunalım ağabeyWarningi sal artık sal, bu son uyarım
Ama güzelmiş![]()
Şöyle kırgızca bir şeyler sunalım ağabey
Ayni seyi dusundum. Biraz baydilarWarningi sal artık sal, bu son uyarım
Ama güzelmiş![]()
Kızlarda suç yok takıntılı aşık ata carlsberg oğuz sorumlu bu baymadanAyni seyi dusundum. Biraz baydilar

Yok o paylastigi icin baymadilar. Kendi kendilerine baydilarKızlarda suç yok takıntılı aşık ata carlsberg oğuz sorumlu bu baymadan![]()
Ben @Ata B. Oğuz ne paylaşırsa onu dinliyom kendi başıma bişey dinlemeyi bilmiyom, öyle olunca da bir şeyi çok atınca çok dinliyom bu yüzden bazen bıkyom, başkaca bir malumatım yok :3838:Yok o paylastigi icin baymadilar. Kendi kendilerine baydilar
taze tatlarBen @Ata B. Oğuz ne paylaşırsa onu dinliyom kendi başıma bişey dinlemeyi bilmiyom, öyle olunca da bir şeyi çok atınca çok dinliyom bu yüzden bazen bıkyom, başkaca bir malumatım yok :3838:
Ata haftasonlari kursta ders veriyor. Git bi seyler ogren. Cok uzak degil senden.Ben @Ata B. Oğuz ne paylaşırsa onu dinliyom kendi başıma bişey dinlemeyi bilmiyom, öyle olunca da bir şeyi çok atınca çok dinliyom bu yüzden bazen bıkyom, başkaca bir malumatım yok :3838:
Hemmen gidiyorumAta haftasonlari kursta ders veriyor. Git bi seyler ogren. Cok uzak degil senden.
Balik tasiyan dedikoducu kadin, kokan yasli adam, kasette siki siki ba ba, sen de kupon yapan şabanHemmen gidiyorum
![]()