- 26 Kasım 2012
- 186.607
- 261.392
- 5.998
Darrell kardesimiz ahirete goceli 16 yil olmus. RIP.
21 heis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Darrell kardesimiz ahirete goceli 16 yil olmus. RIP.
Tahmin ettiydim zatenOooo en sevdigim LZ parcasi
Cok derin bir anewliz olmus. Gizel parca de gec kardesim. Yazdigin yorum parcadan daha uzun.Jazz sosu olmasa, slide trombone olmasa daha iyi olur gibi geliyor, hatta trompetler mexican bir hava bile katmış ranchera gibimsi. Ha giriş güzel, gitar solo filan efsane ama bu neye benziyor biliyor musun, eskiden eurovisiona katılırken herşeyden az biraz olsun derdik de ortaya illa zorlama eklektik birşey çıkarırdık ya, az darbuka, az orient tınılar, az rap olmasın mı filan gerçi böyle bir şarkıyla da tek birinciliğimizi almıştık neyse...
Ha bu arkadaşları bilmiyorum, tarzları hep böyle mi onu da bilmiyorum ama genel itibariyle biraz uzun olmasının dışında güzel parça.
Jazz sosu olmasa, slide trombone olmasa daha iyi olur gibi geliyor, hatta trompetler mexican bir hava bile katmış ranchera gibimsi. Ha giriş güzel, gitar solo filan efsane ama bu neye benziyor biliyor musun, eskiden eurovisiona katılırken herşeyden az biraz olsun derdik de ortaya illa zorlama eklektik birşey çıkarırdık ya, az darbuka, az orient tınılar, az rap olmasın mı filan gerçi böyle bir şarkıyla da tek birinciliğimizi almıştık neyse...
Ha bu arkadaşları bilmiyorum, tarzları hep böyle mi onu da bilmiyorum ama genel itibariyle biraz uzun olmasının dışında güzel parça.
Sıradan bir layk verip geçmek sen gibi bi adama saygısızlık olmazmıydı arifimCok derin bir anewliz olmus. Gizel parca de gec kardesim. Yazdigin yorum parcadan daha uzun.
Anewlizsiz bir dunya dusunemiyorum.