Rock - Metal

Cevap: Rock - Metal

Freddie Mercury hayvani bir vokale sahip hakikaten...

Bir de şöyle bir fayda gördüm dinlediğim müziklerden. For Whom the bell Tolls sayesinde çocukken okuduğum kısa romanı tekrar uzun bir şekilde okudum, Call of Ktulu ve The thing that should not be sayesinde HP Lovecraft kitapları okudum başta Ctulhu'nun Çağrısı olmak üzere, Maiden sayesinde Rime of the Anchient Mariner okudum, Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit'i okuduktan sonra Blind Guardian dinlemek çok enteresan geldi kitapları bir daha okudum bu sefer kitabın fon müziği oldu :D

Ne bileyim ben 1. albüm diye aldım :D 70'leri harika hakikaten, Hot Space ile bozdular sonra toparladılar Mercury'nin vefatına yakın.Kasetten dinlemek güzeldi be bak duygulandım şimdi...

Hangi manyak bunu dinler o yaşlarda :

[video=youtube;97ehhV2z-vE]https://www.youtube.com/watch?v=97ehhV2z-vE[/video]

:D

Senin yaşında millet Boyband veya Pop müzik dinlediği için çok tuhaf karşılamaları normaldir abi :D Ben basamakları adım adım çıktım ama sen bir adımda zirveye çıkmışsın :D Ya da damdan düşmüşsün desem daha doğru olur sanırım :D

Senin yaşında millet Boyband veya Pop müzik dinlediği için çok tuhaf karşılamaları normaldir abi :D Ben basamakları adım adım çıktım ama sen bir adımda zirveye çıkmışsın :D Ya da damdan düşmüşsün desem daha doğru olur sanırım :D

Ahaha aynen öyle...:D Kasetten dinlemek güzeldi ama... Hemen ulaşamamak belki de birçok şeyin kıymetini artırıyordu o zamanlar... Ben hatırlıyorum da Rock Market'te falan sevdiğimiz bir grup çıkacak diye pür dikkat ekrana kitlenirdik...

Ahaha aynen öyle...:D Kasetten dinlemek güzeldi ama... Hemen ulaşamamak belki de birçok şeyin kıymetini artırıyordu o zamanlar... Ben hatırlıyorum da Rock Market'te falan sevdiğimiz bir grup çıkacak diye pür dikkat ekrana kitlenirdik...

Aynen öyle abi kolay ulaşınca kolay tüketiyor insan hoş ben 2,5 sene aralıksız sırf Metallica daha sonra da 3 sene aralıksız Iron Maiden dinledim :D Türk gruplardan beğendiğin var mı abi Pentagram haricinde :D

Rock Market'in vazgeçilmez türküsü :

[video=youtube;i4BNTTejNL0]https://www.youtube.com/watch?v=i4BNTTejNL0[/video]

Bir de geçen gün Kamil abi otantik Rock müzikleri eklerken Soad'ın Jet Pilot şarkısını koyacaktım tam halaylık şarkı diye ama o ara buralar biraz karışmıştı dadananlar vardı falan dedim bir de yok onlar Ermeni yok şöyle böyle demesinler ortalık karışmasın diye vazgeçmiştim :D

Aynen öyle abi kolay ulaşınca kolay tüketiyor insan hoş ben 2,5 sene aralıksız sırf Metallica daha sonra da 3 sene aralıksız Iron Maiden dinledim :D Türk gruplardan beğendiğin var mı abi Pentagram haricinde :D

Ben Türk fazla dinlemiyorum,dinlemedim de yani. Mavisakal vardı işte eskilerden. Başka başka....unuttum :D

Bir de geçen gün Kamil abi otantik Rock müzikleri eklerken Soad'ın Jet Pilot şarkısını koyacaktım tam halaylık şarkı diye ama o ara buralar biraz karışmıştı dadananlar vardı falan dedim bir de yok onlar Ermeni yok şöyle böyle demesinler ortalık karışmasın diye vazgeçmiştim :D

Zaten 3-4 bilemedin 5 kişi oluyor artık burada. Rahat rahat paylaşabilirsin...

[video=youtube;lUwpf9bBQbU]https://www.youtube.com/watch?v=lUwpf9bBQbU[/video]

3.10'da giren soloda gitaristin içine resmen David Gilmour kaçmış gibi :D

Redd güzel müzik yapıyor abi özellikle Kirli Suyunda Parıltılar ve 21 albümleri çok iyi :D

Mor ve Ötesi'nin Dünya Yalan Söylüyor albümünü severim bak, ya hakikaten ben neden Türkiye'de niye doğdum diye hep sorgulamışımdır,sayende daha iyi anladım :D

Mor ve Ötesi'nin Dünya Yalan Söylüyor albümünü severim bak, ya hakikaten ben neden Türkiye'de niye doğdum diye hep sorgulamışımdır,sayende daha iyi anladım :D

Dünya Yalan söylüyor efsane albüm abi keza Büyük Düşler de iyidir ama ondan sonra biraz tarz değiştirmeye başladı Mor ve Ötesi pek de iyi olmadı açıkçası :) Sen yine iyisin abi ben hem niye Türkiye'de doğdum hem de niye bu kadar geç doğdum diyorum :D

Dünya Yalan söylüyor efsane albüm abi keza Büyük Düşler de iyidir ama ondan sonra biraz tarz değiştirmeye başladı Mor ve Ötesi pek de iyi olmadı açıkçası :) Sen yine iyisin abi ben hem niye Türkiye'de doğdum hem de niye bu kadar geç doğdum diyorum :D

Geç doğma olayından hepimiz muzdaribiz Serdar rahat ol o yönden...Hakikaten b.k gibi dönem afedersin...:D

Geç doğma olayından hepimiz muzdaribiz Serdar rahat ol o yönden...Hakikaten b.k gibi dönem afedersin...:D

Ya abi b.k gibi dönemi artık sineye çekiyorum ne yapalım katlanmak zorundayız en nihayetinde ama ileride Allah verir de evladım olursa bütün müzik birikimimi önüne sunduğum halde, onları eliyle itip o dönemdeki saçma sapan şeyleri dinleyip müptelası olursa kafama sıkar giderim herhalde :D

Ya abi b.k gibi dönemi artık sineye çekiyorum ne yapalım katlanmak zorundayız en nihayetinde ama ileride Allah verir de evladım olursa bütün müzik birikimimi önüne sunduğum halde, onları eliyle itip o dönemdeki saçma sapan şeyleri dinleyip müptelası olursa kafama sıkar giderim herhalde :D

Justin Bieber'ı ilah olarak görüyormuş düşünsene... Ama Allahım... Evden kovarım :D

Hatta cebine uyuşturucu koyar, polise ihbar ederim,yatsın içeride aklı başına gelsin. :D

Kız olursa %80 ihtimalle Justin Bieber hayranı olacak abi %20 ihtimalle de yeni nesil bir boyband var onun hayranı olur muhtemelen. :D

Backstreet Boys vardı bizim zamanımızda. Amma kıl oluyordum o elemanlara, Guns'N Roses forever derken...

Hatta cebine uyuşturucu koyar, polise ihbar ederim,yatsın içeride aklı başına gelsin. :D

:D:D Bu olayın youtube videosunun altında bir yorum vardı Ozzy konuşurken hiçbir şey anlamıyorsun ama şarkı söylerken çok net anlaşılıyor ne kadar da ironik diye o geldi aklıma :D:D

Geri
Üst Alt