- 26 Ağustos 2009
- 13.149
- 229
- 1.388
Bu adam düzelmeyecek Ayberk![]()
Harbi önce bir umut, sonra onu da unut
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam düzelmeyecek Ayberk![]()
Metal müzik türünü bir ben sevemedim sanırım![]()
Beyler duydunuz. İşkence yapılacak bir insan evladı daha bulduk![]()
Adam Iced Earth görüyor burada normal bence![]()
Çok duyduk bunları kardeşAbi bana artık +1 şampiyonluk yazabilirsiniz. Çünkü şampiyon şarkı avuçlarımın içinde. Yarışmayı bekliyorum.![]()
Çok duyduk bunları kardeş![]()
![]()
Sen önce bir şampiyon ol da inanması kolayBu sefer siz bile inanamayacaksınız.![]()
Sen önce bir şampiyon ol da inanması kolay![]()
Kusura bakma kardeş ama şu cümleyi kurmaya utanır insan yavŞampiyon olunmaz şampiyon doğulur. O da bende var olan bir özellik.![]()
Kusura bakma kardeş ama şu cümleyi kurmaya utanır insan yav![]()
![]()
Cenk Yelkenci B. Arda Aycan Alpay Asma Sizleri şikebahçe'ye kendisini ise trabzon'a benzeten biri var buradaBen kağıt üzerindeki şampiyonluklardan bahsetmiyorum. Nasıl ki şu anda kağıt üzerinde 2010-2011 şampiyonu fb, gerçek şampiyon ts ise, şu durumda ben de aynen öyleyim. Şampiyon Cenk olur, Arda abi olur, Alpay olur farketmez. Gerçek şampiyon benim.![]()
Ben kağıt üzerindeki şampiyonluklardan bahsetmiyorum. Nasıl ki şu anda kağıt üzerinde 2010-2011 şampiyonu fb, gerçek şampiyon ts ise, şu durumda ben de aynen öyleyim. Şampiyon Cenk olur, Arda abi olur, Alpay olur farketmez. Gerçek şampiyon benim.![]()
@Cenk Yelkenci @B. Arda Aycan @Alpay Asma Sizleri şikebahçe'ye kendisini ise trabzon'a benzeten biri var burada![]()
![]()