Rock - Metal

Bismillahirrahmanirrahim...
yaran-inci-s%C3%B6zl%C3%BCk-capsleri_46446.gif

Hakikaten bu papağanlar çok kafa hayvanlar :D Gagalarından tırsmasam alacağım da gözü oyabilir diye bir endişem var :D Zaten kuş cinsinden dolayı geçmişte çok vicdan azabı yaşadım :D

Ben de muhabbet kuşu aldırmıştım iki kere küçükken. Ölünce çok üzüldüğüm için, ve bir tülü uzun süre yaşatamadığımız için daha da almam dedim.

Ama papağanlar o kadar nanemol değiller. :D

Çok sevimliler keratalar ya.

Ben de muhabbet kuşu aldırmıştım iki kere küçükken. Ölünce çok üzüldüğüm için, ve bir tülü uzun süre yaşatamadığımız için daha da almam dedim.

Ama papağanlar o kadar nanemol değiller. :D

Çok sevimliler keratalar ya.

Benim ohooo muhabbet kuşu sayımın muhabbetini yapsak sabahlarız :D Yalnız bir tane unutamadığım vardı bayağı üzülmüştüm. Çok alışkındı. Pencere açık olmasına rağmen kaçmıyordu. E tabii öldü kuş.Ciddi duygulandım yav.

Benim ohooo muhabbet kuşu sayımın muhabbetini yapsak sabahlarız :D Yalnız bir tane unutamadığım vardı bayağı üzülmüştüm. Çok alışkındı. Pencere açık olmasına rağmen kaçmıyordu. E tabii öldü kuş.Ciddi duygulandım yav.

Ben hiç girmeyeyim o konulara :D

Benim ohooo muhabbet kuşu sayımın muhabbetini yapsak sabahlarız. Yalnız bir tane unutamadığım vardı bayağı üzülmüştüm. Çok alışkındı. Pencere açık olmasına rağmen kaçmıyordu. E tabii öldü kuş.Ciddi duygulandım yav.

Benim de bir tane vardı öyle. Pencere açık iken salmışız. Uçtu evde hayvan arkasından ağlıyorum 'Musti' diye. Tahmin ettiğin gibi Mustafa Sandal'ın Araba şarkısının meşhur olduğu yıllar.

Ara ara bulamadık. Bir baktım mutfak camı açık, ağlıyorum anne burayı niye kapatmadın. Boyumda yetmiyor. Meğersem hayvan camın tam kenarına konmuş orada duruyor.

Normalde pırpır uçan hayvan orada durmuş öylece, sonra gelip babam almıştı.

Sonra tabi hastalanıp öldü ondan sonra da aldırmadım hiç. Bir iskete ve saka besledim, iskete 10 yıl yaşadı, ama muhabbet kuşu almaya korkuyorum hala.

Geri
Üst Alt