Rock - Metal

200w.gif

Bu arada başlık devamlı up oluyor bir insan evladı da bakmıyor. Merak etmiyorlar da ne algı varmış :D

Ozan Tokgöz

Neden satanik müzik reyis ?

Yaradan sormayacak mı o davul sesi nereden geliyor diye ?

Ne zaman bırakıcaz bu dalgaları reyis ?

ahsen-tv_906062.jpg

Cümleten iyi geceler millet. Güzel sohbet oldu...

Haşaaaaa senin ağzından çıkan ile kulağının duyduğunun tuttuğunuz bir olmadığının farkında misin acaba.

Türk olum Türk. :D
Suanda rock hakkinda konusuyoruz Alpay Yerli Rockcilar pek hosuma gitmiyor Baris Manco'dan haris Baris abimiz candir gerisi heyecandir. :D

Edit: Loop'a aldım gidiyorum. :P

Nakarat kısmı Türkçe yöresel bir ezgiye falan çok benziyor lan. (Dilimin ucunda yav ağabeylerim dinleyince aydınlatsın beni.) Düğünlerde çalınsa yeri yani. :D

Tyr - Trondur i Gotu - YouTube

Son düzenleme:
Ahahahahha Erman görmesin :D
Neden yav, mahrum bırakmayalım @Erman Türker :D Yaşasın kötülük
Reziller :D :D

Doğru la hak etti o :D Metin Kurt'a puan vermemişti beter olsun :D
Yav kardeşim puan vermedim tamam da bir sor neden vermedim? :D Galatasaray forumundayız ve bir şarkı yarışmasına Galatasaray ile direkt veya dolaylı olarak bağlantısı olan bir parça ile katılmak bana göre haksız rekabet olur o yüzden puan vermedim başka bir neden yok :) İyi o zaman ben de bir sonraki yarışmaya "Metin gol Metin gol" parçası ile gireyim :D

Son düzenleme:
Şöyle Sarper; Karşımızda an itibarı ile çok ciddi bir yatırım yapmış, pek çok şeyi bu seneki şampiyonluğa bağlamış bir Fenerbahçe var. Geçenlerde sermaye arttırımına gittiler ki, bu sene şampiyon olamazlar ise ciddi bir kaos yaşayacaklar. Fenerbahçe'nin yaptığı masrafları çıkarmasının tek yolu; Şampiyon olmak ve direkt şampiyonlar ligine gidebilmek. Bu olmadığı an işler çarşı pazar ciddi manada karışır. Bizim dibi gördüğümüz bir sezondan Fenerbahçe'nin güçlenerek çıkmasını istemek bana makul ve mantıklı gelmiyor. Beşiktaş nefreti böyle bir tabloyu görmeyi engellememeli. Alsınlar 14. şampiyonluklarını doya doya eğlensinler. Bu onlara bir 7-8 yıl yeter zaten. Asıl hedefi ıskalamamak lazım :D

Kesinlikle katılıyorum.Biz de TR Kupası'nı almalıyız ki,hem kupasız kapatmayalım hem Avrupa Ligi'ne doğrudan gidelim hem de Fener'e hiçbir şey kalmasın.

Geri
Üst Alt