Rodallega Galatasaray'da İddiası! (YALANLANDI)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdar'dan kazık yedik. bilal-sercan-furkan. 3'üde bursa'da ilk 11 oynucak ve bursa'ya seviye atlatacak topcular. ne die birde üstüne 4.5 m euro veriyon..

sinirden patlıyom. inş. rodellega'da 2.bir kazık şoku olmaz.
Ya bırakın Allah aşkına ne seviyesi atlatacaklar Bursaya Bilal 33 yaşında Sercan bizdeyken burada herkes küfrediyordu,Furkan desen Kayserispor da ne yaptı ki bizde veya Bursa da ne yapsın kör ölür badem gözlü olur misali, Serdar pahalı ama iş yapar yaşı iyi Rodallega denilen ücret ile alınıyor ise iyi transfer ama kesinlikle daha iyi bir santrafor da gelmeli hele donk ve tarık gidecekse çok daha iyi

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rodallega iyi futbolcu ve bizde çok iş yapacak görürsünüz yazın bir tarafa

zor. 31 yasından sonra cok zor.

24-25'lerde gelse evet ciddi iş yapardı.

inş. sağlam bir santrafor alırız. yoksa rodellega ile bir sezon gitmez.

zor. 31 yasından sonra cok zor.

24-25'lerde gelse evet ciddi iş yapardı.

inş. sağlam bir santrafor alırız. yoksa rodellega ile bir sezon gitmez.
Tabi ki tek başına yetmez ama Necati etkisi bekliyorum aldıysak

1.8 bonservis diyo ntvspor. Bence fiyat performans olarak iyi transfer.

Galatasaray, Rodallega'yı 2+1 yıllığına renklerine bağladı. Akhisar'a 1.8M € bonservis bedeli ödenecek. (NTV Spor)

Hüseyin Eryüksel (Akhisar Bşk): "Haberler nasıl çıkıyor, anlamıyorum. Rodallega için Galatasaray'la yaptığımız bir anlaşma yok." (Radyospor)

hangisine inanalim?

kim yapıyor bu transferleri ? takımın basında td yok dursun kafasına göre mi yapıyor ? yada riekerink sede çıkın acıklayın en azından bu adamla devam ediyoruz diye.. rodallega iyi bir hamle birde umutu göndersek, lakin bu takımın birinci forveti rodallega olmamalı..

Soylendigi gibi 1.7m tarik donksa cok ii transfer hic elestirmeye gerek yok yedeklesin takimi

Cenk, Eray, Semih, Koray, Tarık, Salih, UmutG, Donk, Jem, Rodriguez, Olcan, Ontivero, Adili ve Umut. Buradan istediklerini alsinlar. Bonservis istemez.

Galatasaray, Rodallega'yı 2+1 yıllığına renklerine bağladı. Akhisar'a 1.8M € bonservis bedeli ödenecek. (NTV Spor)

Hüseyin Eryüksel (Akhisar Bşk): "Haberler nasıl çıkıyor, anlamıyorum. Rodallega için Galatasaray'la yaptığımız bir anlaşma yok." (Radyospor)

hangisine inanalim?

Bende sizin gibi düşünüyorum ama serbest kalma maddesinden dolayı başkanla görüşmeye gerek yokmuş.O zaman da takasa futbolcu veremeyiz bence.

Gelsin. Ama bir tane as forvet de alalım bir zahmet.

Eryüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, medyada yer aldığı gibi Rodallega'nın transferi konusunda Galatasaray'la anlaşmalarının söz konusunu olmadığını söyledi.
"Galatasaray Kulübü ile görüşmemiz bile olmadı" diyen Eryüksel, "Rodallega bizim oyucumuz ve sözleşmesi devam ediyor. Kesinlikle Rodallega'yı satma gibi bir düşüncemiz yok. Zaten Rodallega için bize gelen bir teklif de yok." ifadelerini kullandı.

Kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt