Rodallega Yoklaması!

Emre Arslan

Cezalı
galatasaray-dan-transfer-harekati_x_8333488_17.jpg

Akhisar Belediye Başkanı Hasan Eryüksel, kendisini arayan Özbek’e “Türkiye’yi çok seviyor. Çin’den teklif geldi gitmedi. Kendisi de kabul ederse 3.5 milyon Euro’dan size kapıyı açarız” cevabını verdi. Bu rakam çok bulunsa da kupa finali sonrası Rodallega pazarlığı başlayacak.

Galatasaray, listesinde bulunan Hugo Rodallega için ilk hamlesine resmen imza attı... Lig TV’de Şansal Büyüka’ya Fenerbahçeli Mehmet Topal ve Akhisar Belediyespor’un golcüsü Rodallega için “Susma hakkımı kullanıyorum” diyen ve iki yıldız oyuncuya olan ilgilerini açıkça belirten Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, harekete geçti... Bu sezon golcü sıkıntısı yaşayan sarı kırmızılılarda, Özbek bu problemi ligimizde başarılı olan Kolombiyalı santrafor ile çözmek adına devreye girdi. Telefona sarılan Başkan Özbek, Akhisar Belediyespor Başkanı Hasan Eryüksel’i bizzat kendisi aradı. Rodallega’yı istediklerini ifade eden Dursun Özbek, Eryüksel’e “Başarılı bir sezon geçiren golcünüzle ilgileniyoruz ve kendisini yakından takip ediyoruz. Transfer etmek istersek, Rodallega’nın şartları ne olur başkan?” diye sordu.

FİYAT YÜKSEK GELDİ AMA...

Eryüksel, bu tekliften memnun olduğunu dile getirerek, Özbek’e şu cevabı verdi: “Sayın başkan, Rodallega burada çok mutlu. Ailesi de Türkiye’yi çok seviyor. Çin’den teklif geldi ancak kabul etmedi ve oraya gitmedi. Öncelikle karşılıklı konuşmamız lazım.” Ancak Özbek, Kolombiyalı golcünün şartlarını öğrenmek adına sorusunu yineledi: “Şartlar önemli bizim için başkan...” Bunun üzerine Eryüksel, Rodallega için Galatasaray’a masaya oturacakları rakamı verdi: “Kendisi de kabul ederse 3.5 milyon Euro’dan size kapıyı açarız başkanım.” Bu fiyat çok bulunsa da, sarı kırmızılılar transfer şartları öğrenilen Rodallega için pazarlık masasına oturmak adına Türkiye Kupası finalini bekliyor. Fenerbahçe maçı sonrası, harekete geçilecek.

TEK MAÇ KAÇIRMADI, 19 GOL ATIP BİR ASİST YAPTI!

Sezon başında İngiltere’nin Wigan kulübünden bedelsiz olarak geldiği Akhisar Belediyespor’da, Rodallega muhteşem bir sezona imza attı...

Lig’de 34 karşılaşmanın tamamında forma giyerek maç kaçırmayan Rodallega, 19 gol atıp bir de asist yaptı. Türkiye Kupası’nda ise 3 maçta görev alıp, iki kez rakip fileleri havalandırdı. Galatasaray’ın, Akhisar Belediyespor ile 15 Mayıs’ta oynadığı 2-1 kazanılan maçın ardından sarı kırmızılı taraftarlar, Rodallega’yı tribünlere çağırıp yumruk şov yaptırdıktan sonra üçlü çektirmişti.

Hürriyet

Rodallega Yoklaması!

Baslarim Rodallega'na simdi, biz takima genc oyuncular lazim diyoruz, bunlar Rodallega'yi almak istiyo, zaten 30+ yasinda oyuncu alacaksan Remy, Luiz Adriano, Doumbia gibi oyuncular al veya kirala.

Dzeko yu alamamis mi Dursun ? :asd22:

Hiç burun kıvırmam, ver Donk'u al bunu.

Yasin + umut + donk + 1 milyon euro teklif yap ulan çapsız

Rodallega donk gibi malca bir transfer olur eren derdiyok alınmalı stili bize uygun bir oyuncu

Cheick Diabaté bonservissiz 28 yaşında

Ulan tepki göstermeyin.Bırakın forvet adı altında kaç tane adam alıyorsa alsınlar.

1 milyondan fazlası günahtır.

Bıktım artık bu gerizekalı yönetimlerden. İlk değil ve sonu da gelmiyor dünyada hiç başka forvet kalmadı da illa Akhisar'ın 31 yaşındaki forvetini alacaksınız demi beyinsiz herifler? Antalyaspor, Sivasspor falan mı sanıyosunuz bu yönettiğiniz kulübü aklım almıyor. Böyle haberler okuyunca çılgına dönüyorum.

Hayır Dzeko, Doumbia, Remy, Llorente vb gibi transferleri zaten beklemiyorum da, en azından ne bileyim Güney Amerika'da, İskandinavya'da, Orta Avrupa ülkelerinde, Fransa'da 20-25 yaş arası hiç forvet kalmamış mı ucuza alınabilecek? Gelen oyuncu tutmasa bile en azından giderken bir miktar bonservis kazandırır. 25-26 yaşındaki oyuncuyu gayet satabilirsin çünkü. Maliyetini amortiler en kötü.

Neden illa ki Anadolu takımlarına saçıyoruz paraları? Donk transferinden hiç mi ders alınmadı? 31 yaşına gelmiş ve yıldız olmayan adam sonra nasıl elden çıkarılabilir? Hazır takımda olan Umut'u, Donk'u falan görmüyorlar mı üstüne para bile versen çoğu kulübün bu iki oyuncuyu almayacağını? Yukarıda saydığım ülke/bölgelerden alınabilecek herhangi bir oyuncu 400.000 euroya bile tamam diyebilecekken (çoğu kendi kulübünde 250 bin euroya falan oynuyor yarısı da vergiye gidiyor zaten) hangi akla hizmet milyonları Anadolu kulüplerine ve dandik oyunculara veriyoruz. Bu yönetimler Anadolu takımları tarafından kazığın Allah'ını yemekten bıkmadı mı doymadı mı artık? Satırlarca sövmek istiyorum ama uyarım var, kendimi zor tutuyorum. Ulan neden bu kadar geçmişten ders çıkaramayan insanlarsınız siz?

Niye hep Süperlig den oyuncular niye niye niye niye niye niye niye?

Emrah Başsan muhabbetinden sonra Rodallega transferine sevindim.Zaten bu mıholar Rodallega'dan başkasını da alamaz.

Türkiye den futbolcu almamamiz gerektiğini hala anlamadiniz mı çapsız yönetim. Rodellega gibi adam ancak yedek forvet olur Galatasaray da

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niye hep Süperlig den oyuncular niye niye niye niye niye niye niye?

Çünkü Türk kulüplerinde scouting diye bir sistem yok. Menajerler vasıtasıyla iş yapılıyor. Yani aslında var ama teknik olarak işe yaramıyor. Sportif direktörlük makamı da böyle. O da boşa maaş alan bir koltuk sadece.

3.5 milyon euro ya iki tane rodallega alırsın lan

Sinan'la rekabete girecek genc adamlar alsinlar Almanya'dan (veya Fransa)

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

Geri
Üst Alt