Rodrigo Becāo 10 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'de

Senin dediğin çabukluk değil çeviklik. Maicon bu heriften hizliydi ama çevik değildi yorumu doğru olan.
Türkçeyi nasıl kullandığına bağlı. Ben çabukluk=çeviklik şeklinde kullanmayı tercih ediyorum, hız ve hızlanmayı bunlardan farklı görüyorum...

Türkçeyi nasıl kullandığına bağlı. Ben çabukluk=çeviklik şeklinde kullanmayı tercih ediyorum, hız ve hızlanmayı bunlardan farklı görüyorum...
Turkceyle ne alakasi var hocam futbol konuşuyoruz. Ben de top sürmeyi çalım atmak olarak mi kullanayim saçma bir argüman oldu gibi düşüncene saygı duyuyorum ama bazi terimler evrensellesti uzun yillardir

çiku bundan iyi ama buna 10 verdikleri, kaleye de irfancan'ın az iyisini koydukları için bu kasap oynamaya devam edecek galiba. hakemler azıcık adil ve şerefli olursa bu herif kart yemeden maç bitiremez

Turkceyle ne alakasi var hocam futbol konuşuyoruz. Ben de top sürmeyi çalım atmak olarak mi kullanayim saçma bir argüman oldu gibi düşüncene saygı duyuyorum ama bazi terimler evrensellesti uzun yillardir
1694984717960.png

Ekli dosyalar

• indir (1).png
    indir (1).png
    484,5 KB · Görüntüleme: 46
  • indir.png
    indir.png
    400,2 KB · Görüntüleme: 51
Sezonu kapatmis evet ellerindeki en iyi stoperdi. Gerci adamlar stoperlerden kadro yapar butun parayi stopere gomduler. Caglar oynama garantisi almis yanina bakalim kimi monte edecekler

Sezonu kapatmis evet ellerindeki en iyi stoperdi. Gerci adamlar stoperlerden kadro yapar butun parayi stopere gomduler. Caglar oynama garantisi almis yanina bakalim kimi monte edecekler
Alakası yok bu adam hicbirzaman iyi stoper olmadı olamazda hem aşırı hantal hem ayağı takoz ,yanına bedavaya aldıkları djiku bu kazmadan daha iyi

Böyle laflar etmeyi sevmem ama darısı Djiku' ya. İcardi' nin ensesine attığı Osmanlı tokadı aklımdan çıkmıyor itoğlunun...

Yaş 28, 8,3 milyon Euro bonservis, sezonda oynadığı toplam süre 1.100 dk. Hayırlı işler.

İşin garibi bayağı övüyorlardı da adam bildiğin 10 tane lig maçında oynamış.

Bu adam ne yaşamış ki böyle toplasan 10 mac oynamış mevzu nedir yani

Geri
Üst Alt