Rodrigo de Paul, Atletico Madrid'de

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Atletico Madrid, Udinese'den Arjantinli orta saha oyuncusu Rodrigo De Paul ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını açıkladı.
Bonservisi:35 milyon €

E6HJ54sXsAMz7Wi

bunlar çok iyi istikrar yakaladı.

adım adım, irmek irmek islediler büyük kulup oldular.

Büyük bir Sistem takımı oldular...o yüzden kimsenin ismine bakmadan değeri verilirse satıyorlar...zamanında Falcao, Arda, Griezmann hep sattılar...şimdide Koke ve Niguez gidecek gibi gözüküyor ve hemen yerine birisini buldular...işte böyle başarılı olunuyor....
bunlar çok iyi istikrar yakaladı.

adım adım, irmek irmek islediler büyük kulup oldular.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Takıma gelen Hulk oluyor. Simeone'nin kondisyon antrenörleri müthiş. Tabii beslenme ve genel antrenman programlarının da etkisi var. Kimi alsalar vasat bile olsa, iyi olacakmış hissi geliyor.

Konuya gelirsek Rodrigo de Paul harika transfer.

9
Büyük bir Sistem takımı oldular...o yüzden kimsenin ismine bakmadan değeri verilirse satıyorlar...zamanında Falcao, Arda, Griezmann hep sattılar...şimdide Koke ve Niguez gidecek gibi gözüküyor ve hemen yerine birisini buldular...işte böyle başarılı olunuyor....

bizde benzer jenerasyonu 2000 de yakaladık ama onlarin aksine biz fatih terimi gönderdik.

Zeki bir futbolcu. Tebrik ederim.

Fatih Hoca kendiside gitmek istemişti ama problem orada değil....Lucescu'da başarılı olmuştu o zaman...problem Sistem oturtmamamız...o jenerasyonun oynadığı sistemde devam etseydik yine en azından bir Avrupa Ligi kupası getirebilirdik....bizim problem oyuncu satamamamızdı....o kadrodaki Okan, Suat ve Emre üçlüsünden şu an Suat hariç(yaşından dolayı) Okan ve Emre olsa 25-30 Milyonlar konuşulurdu...o zamanlar satsaydık yerlerine çok iyi oyuncular getirebilirdik ama ne yazıkki pazarlayamadık o oyuncuları...
9

bizde benzer jenerasyonu 2000 de yakaladık ama onlarin aksine biz fatih terimi gönderdik.

ben atletico'ya gitmesine değil, bu zamana kadar nasıl udinese'de kaldığına şaşırdım. İtalyan olsa anlarım da Arjantinli birinin bu kadar kalması garip

Geri
Üst Alt