Rodrigues, Galatasaray'a Transfer Olduğunu Açıkladı!

Beklentim yasinden 1 tık kaliteli olması,umarım iyi çıkar kapalı kutu tam.

Ben oyununu daha çok amrabat a benzettim takım oyununa katkısı olacağını düşünmüyorum klasik atletik, geniş alan oyuncusu ama oyun zekası ve takım oyunundan uzak oyuncu gibi geldi

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir nevi 3kagit, katakulli transferi diyorsun sanirim
daha çok ne kadar ekmek o kadar köfte transferi.
Artık Türk takımlarının yıldız transfer alacak gücü yok hem ülke de ki olaylar hem maddi sebepler hem de çin istilası. Bir nevi kumar transferi maalesef inşallah tutar

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun umarım faydalı olur

Pino nun yarısı kadar yetenekli olsun razıyım

Envoyé de mon Sony Xperia Z5 en utilisant Tapatalk

istediği kadar yardırsın, son pas ve şut kalitesi yerlerde ise üç hafta sonra gönderilmesi için başlık açılır. takım savunmasına nasıl katkı vereceğide önemli

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

istediği kadar yardırsın, son pas ve şut kalitesi yerlerde ise üç hafta sonra gönderilmesi için başlık açılır. takım savunmasına nasıl katkı vereceğide önemli

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fiorentinaya 90+3 de sağ ayak dışla doksana takıyor

Yine mi hollandalı:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Oyuncu ile alakalı pek bir bilgim yok lakin Hollandalı ise Yasin'den iyidir en azından diye tahmin ediyorum.

Videoları dahi leşh umarım gerçekte iyidir yoksa kazık girdiğiyle kalır Yasin'le devam ederiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizim taraftar kimi beğenmese iyi çıkıyor genelde :).. kendi adıma söyleyeyim.. Donk u çok istedim resmen hüsran.. Tarık Çamdal'ı çok istedim hüsran..

Hiç bilmediğim bir oyuncu iyi çıkacağını zannetmediğimden dolayı muhakkak yararlı olacaktır

Bu transfer hakkinda tek soyleyebilecegim ilk 2 transferimiz stoper degilse GS yonetim pozisyonunu isgal eden sahislar futbolla ilgisi sari baligin motosiklet ile ilgisi kadardir!!

Gol atma yerine gol atirmaya calisirsa bu takima faydasi dokunur, cünkü Paoklu bir yunan arkadas dedigine göre cok gol kaciran bir oyuncu birazda cirkef mis.

Bu adami neden begenmediniz ? Videolarda goruldugu kadariyla oncelikle tavirlariyla agresif ,istahli ve isteyen bir oyuncu gibi duruyor

surati kesin var , bitirisleri bilemiyoruz yuzdesel olarak cunku bu tip videolarda hep iyi bitirisler konur , boyle videoyu yasine yapsan 10 milyon eurodan kapiyi acarsin ,gel gelelim genele vurunca bir o kadar da zarar veriyor

genc olmasi , bruma 13 e gelirken buna 3 milyon verilecek olmasi ... firsat transferi bu , alinir insallah

kesinlikle keyif verecektir , stoper lazim tamam ama boyle adam denk gelirse bunu da al , fazlalik olmaz ..

gitgide ersunun 2005 civarlarindaki milli takimina benzer sekle getiriyoruz takimi ... nihat tuncay tekke gokdeniz gibi asil ozelligi surat olan adamlari toplarsan kesinlikle keyifli oyun oynarsin

o zaman da sneijder filan daha bir gorunur oyunda

Mevzu futbolcunun nasıl olduğundan ziyade 26 yaşında son 7 yılda biz hariç 8 takım değiştirmiş ve bir çoğunda bonservissiz giden, kendisine ödenen en yüksek bonservis bedeli 600 bin € olan bir oyuncuya 3.5 Milyon € bonservis vermek, 1.35 M € maaş vermek nasıl bir iştir? Bu nasıl yönetimdir? Bu nasıl hainliktir?

Yeter yahu, 3-4 kat fazla bonservis, 3-4 kat fazla maaş vermek nedir... Tamam adı sanı duyulmuş oyuncuları getirmek için bunun yapılmasını bir nebze anlıyorum da artık Anadolu topçusu bile olmayacak adamlara dünya para vermek nedir ya?

Böyle oyuncuları almaya karşı değilim ama 500-600 bin €'yu geçmeyecek maliyeti. 3.5 M € verip adı sanı duyulmamış topçu getirmek marifet mi?

26 yaşında adama genç denip duruyor dalga mı geçiyorsunuz?

Geri
Üst Alt