ROK: “Bakın söylüyorum, Ali Koç şampiyonluk için devletle anlaştı”

Bizim de en az 10-12 milyon varken buna izin verilmmesi gerekiyor
Bizim taraftarlar Fener taraftarı değil Fener taraftarı her şeyde haksız olsalar dahil yönetiminin her dediğini yapıyor koyun gibi. Bizim böyle bir taraftar yapımız yok bizimkiler bir şey olsa da yönetime vursam kendi futbolcumla dalga geçip küfür etsem diye tetikte bekliyor.

Bizim taraftarlar Fener taraftarı değil Fener taraftarı her şeyde haksız olsalar dahil yönetiminin her dediğini yapıyor koyun gibi. Bizim böyle bir taraftar yapımız yok bizimkiler bir şey olsa da yönetime vursam kendi futbolcumla dalga geçip küfür etsem diye tetikte bekliyor.
Zaten o yuzden 10-12 dedim yoksa en az 20 vardır taraftar sayısı

Gecen sene Türkiye kupasi macinda operasyon yapildi ( basaksehir.)

Gecen sene ligde de yapildi
Pozisyonu olmayan Fenerbahce penaltiyla son haftaya kadar Yarista tutuldu
Derbiler olmasa sampiyonlugu calacaklardi

2021 ayni sekilde

30 Milyon taraftari olan Galatasaray, bu haksizliga karsi bir sey yapamiyorsa hicbirimizin konusmaya hakki yok

Biz tırışka mıyız
Kültürel farklılık var fb ile aramızda. Bizim sakin elit tavrımız bu ülkede sökmüyor yıllardan beri doğranıyoruz zaten. Fb her zaman çirkefliğini kullanıyor aziz daha iyi yapıyordu bunu.
Reis herkese haddini bildirmeyi seviyor buna niye birşey yapmıyor onu düşünmek lazım.
Oy için %1 etkisi olan partilere yanladılar cesaret edemezler. Bizede edemezler ama bizimkiler çirkef değil sakin uzlaşmacı adamlar.

Herbokolog nedir nasil olunur

Kültürel farklılık var fb ile aramızda. Bizim sakin elit tavrımız bu ülkede sökmüyor yıllardan beri doğranıyoruz zaten. Fb her zaman çirkefliğini kullanıyor aziz daha iyi yapıyordu bunu.

Oy için %1 etkisi olan partilere yanladılar cesaret edemezler. Bizede edemezler ama bizimkiler çirkef değil sakin uzlaşmacı adamlar.
Ben sana esas acı gerçeği söyleyeyim Fener bizden çok daha büyük bir kulüp insan kaynağı ve nüfuz açısından

Elitlik falan hikaye. Lisede 5-10 elit var diye tüm taraftar elit olmuyor

Bir kaç ay önce ali koç babasının elini tutarak cbnin yanına gitmişti boşuna değildi

Yapıcaz diyip yapmasınlar devlet hangi dediğini yaptı ki

Dursun da anlaştı mı acaba
Sana bunu sene başından beri 2-3 kere yazdım sanmıyorum dedin. Cidden bu kadar gasp rağmen bizimkilerin sessizliği akla başka bir şey getirmiyor.

Rok’u gram sevmem, bir bildiği olup söylediği de yoktur ama bu söylediği %100 doğru bence.

Bu herifin hem reis hem hükumete arası iyi böyle bir cümle kurması bana garip geldi

Böyle bir şey bekliyorum zaten. O kadar çok fütursuzcasına yapılıyorki bence herşeyi suratlarına vurmayan Galatasaraylı değildir

Geri
Üst Alt