Yunus Coşkun
Aslan Üye
- 23 Aralık 2019
- 9.262
- 5.895
- 1.173
Ciddi mi bu ya? Kendi ceplerinden odesinler.380 k euro
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciddi mi bu ya? Kendi ceplerinden odesinler.380 k euro
Yarın Orhan ulucayi dinle gerisi boşKendisini Freiburgda izleyen birkaç yorum pek olumlu değil, gsarayımızın topçusu olmadığı yönünde şeyler okudum. Milli takımdaki performansı ölçü olmaz, bu tür doğu avrupalı oyuncular orda başka oynuyor, zalewskide böyle bir oyuncuydu.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben sana iddia edeyim 1.3 e bile alırdın. Ama hem is bilmezlik hem de malesef son gün+ ülke faktörü cok önemliBu noktada sana katılıyorum. Örnek vereyim 2 milyon Olympiakos versin 2.5 TR'den bir takım Olympiakos'u seçer çoğu oyuncu maalesef. İnsanlar bazı konuları hafife alıyor ama İstanbul yaşanabilecek en kötü 2. şehir mi ne seçilmişti Kiev'den sonra dünyaca ünlü bir dergide mi bir yerde sanırım. Çoğu oyuncu buna bakıyor düşünsene savaş olan Kiev'i geçebilmiş sadece futbolcu olsan bunu görsen bir dersin burası ne kadar kötü böyle diye. Ama yine de yöneticilik becerisi de giriyor burada o oyuncuya anlatıp daha ucuza getirebilirsin bir şekilde. Bunun son gün olayı da var son gün olmasa iddia ediyorum 1.7-2 civarına getirebilirdin bu oyuncuyu.
Gelir gelir ama ileride yetenekleri kısıtlı, gol ve asist katkısı fazla beklememek lazımBekine yardıma geliyor mu
Anlamiyorum arkadas, koskoca kulübde kimse bisey demiyor mu? Durun napiyorsunuz vs?Şu önüne gelene yüksek maaş verme işi bir yerimizde patlayacak maalesef.
Ben böyle işbilmezlik görmedim inanılır gibi değil.
Yalan o 380 bin alıyor olayı. Adam milli oyuncu bilinirliği 380 bin avroyu neden kabul etsin. Altyapı oyuncuları alıyor o parayı milli takımının as oyuncusu isyan çıkarırdı başka takıma giderdi. Adamın maaş 1.2 falanmış. Bizden aldığı fazla tabi de en kötü 2 civarına bitirmeleri lazımdı.Anlamiyorum arkadas, koskoca kulübde kimse bisey demiyor mu? Durun napiyorsunuz vs?
Yilda 360-400k vs net alan adama nasil 2,5m verirsiniz? Inanilmaz yav herif 1-1.5 arasi rahat gelirdi, bu bile 2-3 kati.
Reziller kulübü ilerde cok zor durumda birakacaklar, daha bir kac gün önce oliveira ya 2 yil kalan manyak kontrati yüzünden maasini verip sutladik hic mi hatalardan ders alinmaz?
Yalan o 380 bin alıyor olayı. Adam milli oyuncu bilinirliği 380 bin avroyu neden kabul etsin. Altyapı oyuncuları alıyor o parayı milli takımının as oyuncusu isyan çıkarırdı başka takıma giderdi. Adamın maaş 1.2 falanmış. Bizden aldığı fazla tabi de en kötü 2 civarına bitirmeleri lazımdı.
@Tugay Elser burada hangi kaynak daha doğrudur sence?Yalan o 380 bin alıyor olayı. Adam milli oyuncu bilinirliği 380 bin avroyu neden kabul etsin. Altyapı oyuncuları alıyor o parayı milli takımının as oyuncusu isyan çıkarırdı başka takıma giderdi. Adamın maaş 1.2 falanmış. Bizden aldığı fazla tabi de en kötü 2 civarına bitirmeleri lazımdı.
Capology'e daha önce mail attım sallamamışlardı. Sonra kap bildirimlerini indirip mail attım resmi evrağı görünce Osimhen'in maaşı düzenlediler mesela 48 saat içinde. Bence güvenilir site orası. Birebir olmasa da doğruya en yakın kaynak.@Tugay Elser burada hangi kaynak daha doğrudur sence?
380k yazan yer de var 1.2 diyen de ki 1.2 net kazandığını pek sanmıyorum.
@Tugay Elser burada hangi kaynak daha doğrudur sence?
380k yazan yer de var 1.2 diyen de ki 1.2 net kazandığını pek sanmıyorum.