GSC Haber Roland Sallai Resmen Galatasaray'da

Kendisini Freiburgda izleyen birkaç yorum pek olumlu değil, gsarayımızın topçusu olmadığı yönünde şeyler okudum. Milli takımdaki performansı ölçü olmaz, bu tür doğu avrupalı oyuncular orda başka oynuyor, zalewskide böyle bir oyuncuydu.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kendisini Freiburgda izleyen birkaç yorum pek olumlu değil, gsarayımızın topçusu olmadığı yönünde şeyler okudum. Milli takımdaki performansı ölçü olmaz, bu tür doğu avrupalı oyuncular orda başka oynuyor, zalewskide böyle bir oyuncuydu.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yarın Orhan ulucayi dinle gerisi boş

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ooo Galatasaray asgari yabancı oyuncu ücreti ile gelmiş hayırlı olsun

Bu noktada sana katılıyorum. Örnek vereyim 2 milyon Olympiakos versin 2.5 TR'den bir takım Olympiakos'u seçer çoğu oyuncu maalesef. İnsanlar bazı konuları hafife alıyor ama İstanbul yaşanabilecek en kötü 2. şehir mi ne seçilmişti Kiev'den sonra dünyaca ünlü bir dergide mi bir yerde sanırım. Çoğu oyuncu buna bakıyor düşünsene savaş olan Kiev'i geçebilmiş sadece futbolcu olsan bunu görsen bir dersin burası ne kadar kötü böyle diye. Ama yine de yöneticilik becerisi de giriyor burada o oyuncuya anlatıp daha ucuza getirebilirsin bir şekilde. Bunun son gün olayı da var son gün olmasa iddia ediyorum 1.7-2 civarına getirebilirdin bu oyuncuyu.
Ben sana iddia edeyim 1.3 e bile alırdın. Ama hem is bilmezlik hem de malesef son gün+ ülke faktörü cok önemli

Oliveira'da fena yandı ağzımız. Bir daha öyle onursuz bir herife denk gelme ihtimali de korkutuyor ama inşallah bu arkadaş o kafada değildir (olmadığını düşünüyorum). Yoksa maaş gerçekten gereksiz yüksek.

Hayırlı olsun çok yüksek beklentim yok ama çalışkan bir adam olduğu için ben iyimserim. Zaten istediğim oyunculardan biriydi. O değil tipini de biraz Jelert'e benzettim enteresan bir ikili olabilir (edit: şimdi nöbette gördüm başka benzetenler de varmış)
:asd:

Şu önüne gelene yüksek maaş verme işi bir yerimizde patlayacak maalesef.

Ben böyle işbilmezlik görmedim inanılır gibi değil.

Şu önüne gelene yüksek maaş verme işi bir yerimizde patlayacak maalesef.

Ben böyle işbilmezlik görmedim inanılır gibi değil.
Anlamiyorum arkadas, koskoca kulübde kimse bisey demiyor mu? Durun napiyorsunuz vs?

Yilda 360-400k vs net alan adama nasil 2,5m verirsiniz? Inanilmaz yav herif 1-1.5 arasi rahat gelirdi, bu bile 2-3 kati.

Reziller kulübü ilerde cok zor durumda birakacaklar, daha bir kac gün önce oliveira ya 2 yil kalan manyak kontrati yüzünden maasini verip sutladik hic mi hatalardan ders alinmaz?

evet bu ve önceki maaşları tayin edenler diğerleri gibi çekip gidecek devran aynı devran.. istifa et kurtul..

Kulübü 4 seneliğine 16 milyon euro + bilmediğimiz bonus ve prim yükümlülüklerinin altına soktular bu arkadaş için, korkunç bir durum bu. Kesinlikle satamayız da bir yere, şu maaşı şu adama verecek dünyada başka kulüp yok. Ancak bu süreçte kulüpte bayrak adam olması lazım ki bir anlamı olsun yoksa fena ayvayı yedik.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anlamiyorum arkadas, koskoca kulübde kimse bisey demiyor mu? Durun napiyorsunuz vs?

Yilda 360-400k vs net alan adama nasil 2,5m verirsiniz? Inanilmaz yav herif 1-1.5 arasi rahat gelirdi, bu bile 2-3 kati.

Reziller kulübü ilerde cok zor durumda birakacaklar, daha bir kac gün önce oliveira ya 2 yil kalan manyak kontrati yüzünden maasini verip sutladik hic mi hatalardan ders alinmaz?
Yalan o 380 bin alıyor olayı. Adam milli oyuncu bilinirliği 380 bin avroyu neden kabul etsin. Altyapı oyuncuları alıyor o parayı milli takımının as oyuncusu isyan çıkarırdı başka takıma giderdi. Adamın maaş 1.2 falanmış. Bizden aldığı fazla tabi de en kötü 2 civarına bitirmeleri lazımdı.

Yalan o 380 bin alıyor olayı. Adam milli oyuncu bilinirliği 380 bin avroyu neden kabul etsin. Altyapı oyuncuları alıyor o parayı milli takımının as oyuncusu isyan çıkarırdı başka takıma giderdi. Adamın maaş 1.2 falanmış. Bizden aldığı fazla tabi de en kötü 2 civarına bitirmeleri lazımdı.
1726311036331.png

Freiburg net maaşlar bu şekilde görünüyor. Kaynağı aşağıya bıraktım. Bizim ülkede futbolcu maaşları malesef yüksek. Adamlar buraya para için geliyor, bunu hepimiz biliyoruz.

@Tugay Elser burada hangi kaynak daha doğrudur sence?

380k yazan yer de var 1.2 diyen de ki 1.2 net kazandığını pek sanmıyorum.

Capology'e daha önce mail attım sallamamışlardı. Sonra kap bildirimlerini indirip mail attım resmi evrağı görünce Osimhen'in maaşı düzenlediler mesela 48 saat içinde. Bence güvenilir site orası. Birebir olmasa da doğruya en yakın kaynak.

Evet oyuncu skorer bir oyuncu değil ama bizim takıma hem skorer hem çalışkan bir kanat oyuncusu ne zaman geldi en son? Rashica çok mu skorerdi? Barış Alper çok mu skorer? Kerem çok skorerdi ama çok mu çalışkandı, savunma yardımı mı yapıyordu? Zaha,Ziyech,Yunus,Yusuf hep eksikler bir taraftan. Hem skorer olsun hem savunma yardımı yapsın dediğin adamları bu ülke topraklarında alt yapıda yetiştirmeye başlasan 17-18 yaşında sen daha A takımda oynatmadan elinden kaparlar. Bize yetenekli oyuncudan çok takıma direnç katacak, takım savunmasını yukarı çekecek oyuncuya ihtiyaç var. Orta sahaya yapmadılar bu hamleyi, durun bari kanat oyuncusu ile takım savunmamız yukarı çıksın. Maaşı fazla evet ama malesef bizim takımın,yönetimlerin oyuncu ikna kabiliyetleri bu şekilde oluyor.

demirbay bizde 1 milyona oynuyo yani orda aldığı max para odur
bu arkadaş da çok kariyerli değil 700 800e fln oynuyodur heralde

Ekran görüntüsü 2024-09-14 133453.png
Şöyle bir kaynak var 1.2 aldığı yazan bana 380 bine okey olabilecek bir adam gibi gelmiyor adam 27 yaşında ve milli oyuncu zalewski gibi altyapı kontratlı adamlar alıyor o paraları.

Geri
Üst Alt