GSC Haber Roland Sallai'nin Babası Transferle İlgili Konuştu

Sallai tarzı Liverpool'da James Milner'ı hatırlıyorum. Yıllarca rotasyonda deyim yerindeyse etinden sütünden faydalandılar. Keza Shaqiri'yi de söyleyebiliriz ama o aynı zamanda yetenekliydi.

Liverpool’un alacağını sanmam zaten 10 bandına da satmaya gerek yok ama Boey, Singo ve Sallai üçlüsünden sadece birisi kalmalı sezon sonunda, üçü de en iyi sağ bekte oynuyor.

Liverpool fazla gelir, ama orta seviye bir PL takimi isterse sasirmam

İsteyen Liverpool ise 30m düşük kalır. Bir oyuncunun fiyatını biraz da talip kulübün statüsü belirler. Brighton istese 30m iyidir mesela ama Liverpool istiyorsa o fiyat 40'a çıkar... Son 1-2 yılda piyasadaki yükselişi de dikkate alarak konuşuyorum...

Oyle bir sey varsa ben 15'e bile salarim kendisini. 29 yasinda topcu. Yillik maasi 2.5 gayme. Icardi ve Sanchez'den de cikip maaslari kucultmenin yolunu bulmaliyiz. Eninde sonunda sampiyonlugu baskalari alacak. O zaman SL yolu da tikanacak. Dursun klubu batirmadan muhasebemizi dogru yapmaliyiz.

Kayda değer para karşılığında satışı uygun, ben bu adamı seviyorum.

Aldığı maaş, yeteneğini görev aldığı her bölgede en üst seviyede kullanan, rakipleri sertliği ile sindiren, tam bir savaşçı olan sallai gibi bir adamı Liverpool istiyorsa net olarak en az 20 ateslemesi lazım.

geçen sene sağ bek diye kafayı yemiştik , şu an maşallah sağ bek rotasyonumuz en sağlam bölgemiz oldu. boey sallai singo . sene sonu 20-25 teklife 1 saniye düşünmeye gerek yok sallai için.

Sallai'nin tıp kı Capone veya Ümit Davala gibi takım için çok faydalı bir oyuncu olduğu aşikar.
Çok iyi bir profesyonel. Örnek bir sporcu.
Tam da işte bazı çiçekler bazı topraklar muhabbeti. Başka bir takımda bu kadar faydalı olamama ihtimali yüksek. Başka büyük bir ismin de bizde bu kadar faydalı olamama ihtimali de var.
Bir şey bozuk değilse tamir etmeye çalışmamak lazım. Ölüyü çok kurcalamayacan.
Kendisi bu sene -elit seviye asla olmasa da- çok iyi bir performans gösteriyor.

Kafayı yemiş babası düm düz adam keşke bi talibi çıksada hazır pumplamışken satalım

Mücadeleci ve teknik bir oyuncu her takıma lazım ama Liverpool gibi bir takımda ancak yedek düşünülürse alınabilir

Kafayı yemiş babası düm düz adam keşke bi talibi çıksada hazır pumplamışken satalım

Murat hem PP'ne Erden Timur fotoğrafı koyuyorsun hem böyle bir yorum yapıyorsun.

Tabii ben karışamam istediğin yorumu yapabilirsin ama bence ayıp ediyorsun haberin olsun.

30+Sallai verelim Gravenberch'i alalım orta sahanın Osimheni olur

Satalım da bek oğütme makinesi Okan hocama yeni bekler alalım.

50 gayme versin Liverpool alsın yada 25 milyon ve Gravenberg yada Alisster

Geri
Üst Alt