Roma, Galatasaray'dan Yunus Akgün'le İlgileniyor

2000 jenerasyonu dedikleri bu mu acaba ? ilk yarı 4-0 önde bitirdiler fenere karşı

2000 jenerasyonu dedikleri bu mu acaba ? ilk yarı 4-0 önde bitirdiler fenere karşı

evet 2000liler ve ahmet sivri bi arada oynuyo.atalay ve recep formda haftalardır.2000liler u19 da oynuyo

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

bu sefer tutsun be. bi tane topçu çıkmadı altyapıdan, tolga yasinler oynayacağına bunlar oynasın

15 topçu var sayarsan ama fiziken calısmalılar

grande sur Twitter : "Yunus Akgun … " golünün videosunu bulursam koyacagım.çok manyak bi goldü.yunus tam istediğiniz kalitede,klas.tek topu falan da güzel oynuyo.aguero hayranı.
A takım seviyesinde gördüğüm bir yetenek.
Ozan kabak diğeri bu jenerasyondan.
Atalay da umutluydum ama turnuvada bir sakatlandı çocuk bir türlü eski seviyesine geri oluşamadı.

U17 mustafa kapı en büyük yeteneğimiz ve Fırat da fena değil.

Fatih hoca bu arada ciddi şekilde ilgileniyor alt yapıyla ki bunların hemen hepsi zaten kendisinin bulduğu getirdiği gençler

Son düzenleme:
A takım seviyesinde gördüğüm bir yetenek.
Ozan kabak diğeri bu jenerasyondan.
Atalay da umutluydum ama turnuvada bir sakatlandı çocuk bir türlü eski seviyesine geri oluşamadı.

U17 mustafa kapı en büyük yeteneğimiz ve Fırat da fena değil.

Fatih hoca bu arada ciddi şekilde ilgilenmiyor alt yapıyla ki bunların hemen hepsi zaten kendisinin bulduğu getirdiği gençler

yaza sakladı bence.ali yavuz,bozan,mustafa kapı,fırat güllü gibilerini görmezden gelemez ki.cok yetenekliler.insanın gözüne gözüne sokuyolar kalitelerini.bugun hasan şaş u 19ları izledi.atalay şu an fena değil.gol atıyo,asist yapıyo.ama fiziği cok önemli.ülkenin en önemli 10 numaralarından biri olabilecekken fiziği tam oturmadı hala.yunus ve ozan şu anda a takım için en hazırı zaten.hem fizik olarak hem olgunluk olarak.

yaza sakladı bence.ali yavuz,bozan,mustafa kapı,fırat güllü gibilerini görmezden gelemez ki.cok yetenekliler.insanın gözüne gözüne sokuyolar kalitelerini.bugun hasan şaş u 19ları izledi.atalay şu an fena değil.gol atıyo,asist yapıyo.ama fiziği cok önemli.ülkenin en önemli 10 numaralarından biri olabilecekkken fiziği tam oturmadı hala.yunus ve ozan şu anda a tkaım için hazırı zaten.hem fizik olarak hem olgunluk olarak.
Yanlış yazdım sergen pardon. Düzelttim zaten. İlgileniyor olacaktı :)

Yanlış yazdım sergen pardon. Düzelttim zaten. İlgileniyor olacaktı :)

aslında ilgisiz gibi geldi bana,şampiyonluk yarışından ötürü.kupa maçında skoru aldıgında sürmeli 2-3 tanesini sahaya.yunusu ligde bile deneyebillir,yedekten alıp.ona kalmış.

aslında ilgisiz gibi geldi bana,şampiyonluk yarışından ötürü.kupa maçında skoru aldıgında sürmeli 2-3 tanesini sahaya.yunusu ligde bile deneyebillir,yedekten alıp.ona kalmış.
Bu saate bu Kritik virajda intihar olur.

Hem takım adına ama daha çok oyuncu adına. Kupada olabilirdi ama bencede.

1522048437223.webp

Böyle bir durumda geri alma opsiyonlu satmak veya yüksek satın alma opsiyonlu kiralamak bizim için daha iyi.Roma’da gelişir bu çocuk bizde gelişmez.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

gecen hafta fenere attıgı gol.kendisi sol ayaklı ve sag ayagıyla attı bu müthiş golü

Geri
Üst Alt