Roma Salih'i Gönderiyor!

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
AS Roma'da forma giyen Salih Uçan sakatlığını atlatırken, FIFA menajeri Simone Foti'den çarpıcı bir açıklama geldi.

070920141901201155769.jpg

Kulübe yakın internet sitelerinde yer verilen haberlere göre, ligin 6'ncı haftasına girilirken henüz Serie A'da forma şansı bulamayan yetenekli orta saha oyuncusunun, pazar günü deplasmanda oynanacak Juventus maçının kadrosunda yer alıp almayacağının ise şüpheli olduğu bildirildi.

Öte yandan, FIFA menajeri Simone Foti, sezon başında satın alma opsiyonlu olarak 2 yıllığına Fenerbahçe'den kiralanan Salih'in, Ocak ayında başka bir takıma gönderileceğini iddia etti.
"Ilsussidiario.net" sitesine AS Roma'yı değerlendiren Foti, sarı-kırmızılı ekibin çok akıllıca transferler yaptığını vurgularken, "İki yetenek olan Salih ve Paredes'in geleceği ne olur?" sorusuna, "İnanıyorum ki Ocak ayında onlar için önemli senaryolar hayata geçirilebilir, belki başka takımlara kiralanabilirler" ifadelerini kullandı.

Teknik Direktör Rudi Garcia ise geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada, Salih'in Roma'da deneyim kazanmasını istediğini belirtmişti. Salih de, "2 yıl değil, 1 yılın sonunda takımın beni almasını sağlayacağım" demişti.

Milliyet

Oynadığı maçlarda kötü performans sergilememişti yanlış hatırlamıyorsam.

Hani kiralıktı bu adam ? Kiralık adamı nasıl kiralamayı düşünüyorlar ?

Zaten bu transferde bi bokluk var diyen dolu kişi vardı forumda :D

I am the one who knocks!

Roma ne yapsin ki Salih'i zaten. Bu transferi hic anlamamistim. 1 dakika bile süre alamaz normalde.

Roma Salih'i sezon sonuna kadar kiraladı. Sezon sonunda isterse 1 sezon daha ücretsiz kiralama opsiyonu Roma'nın elinde. İstemezse uzatmaz yani.

Eğer ikinci sezonu da uzatırsa o sezon sonu Salih'i 11m€'ya alma hakkı doğacak.

Kiralık adamı nasıl kiralayacaklar merak ediyorum. Saçma sapan bir haber.

ya zaten Strootman, De Rossi, Nainggolan, Pjanic , Florenzi'nin olduğu orta sahada biraz zor şans bulurdu.

Galatasaray taraftarı olduğu bilinen bir şeydi (Çok önemlidir diye söylemiyorum tabi), dikkat çeken bir yetenekti...Beşiktaş tam bitirirken FB devreye girdi, söktü aldı ciddi sayılabilecek bir bedelle...

Terimtor, o sıralar Amrabat - Hamit transferlerinin peşindeydi ve Engin - Emre gibi yeteneklere sahip olmanın mutluluğunu yaşıyordu, yerli oyuncu kalitesini yükseltmek gibi bir kaygısı yoktu, çoluk-çocukla mı uğraşsındı Hazret?!...

Ben çok beğeniyorum Salih' i, hele güç ve dayanıklılığını limitlerinin en üst düzeyine taşıyabilirse, elit kulüplerin bile kadrosunda görmek isteyeceği bir önlibero olacaktır... CM ya da AMC olarak oynatılıyor, belki kendisi de öyle tercih ediyor ama DM olarak daha yüksek potansiyel görüyorum kendisinde...

Romanin yedekleri fb ortasahasina 2-3 seviye atlatir. Salih daha fbde kadroya giremiyordu. Nainngolan, Strootman dehset oyuncular. Strootman sakat olmasaydi, M.Unitedtaydi su anda. Nainngolan su anda 200 tane falan Salih eder.

Zaten Romada ilk 11 oynamasi cok zordu ilk anda mucize filan yaratmasi lazim Romanin ortasahasi cok iyi ve alternatifli.Kiraligin kiraligi yapiliyorsa Italya liginde bi takima kiralarlar daha 20 yasinda.

Bu transfer/kiralama neyse artik kara para aklama gibi geliyor...

Cok ciddi paralar, mantik ve akil ile aciklanamaz

Galatasaray taraftarı olduğu bilinen bir şeydi (Çok önemlidir diye söylemiyorum tabi), dikkat çeken bir yetenekti...Beşiktaş tam bitirirken FB devreye girdi, söktü aldı ciddi sayılabilecek bir bedelle...

Terimtor, o sıralar Amrabat - Hamit transferlerinin peşindeydi ve Engin - Emre gibi yeteneklere sahip olmanın mutluluğunu yaşıyordu, yerli oyuncu kalitesini yükseltmek gibi bir kaygısı yoktu, çoluk-çocukla mı uğraşsındı Hazret?!...

Ben çok beğeniyorum Salih' i, hele güç ve dayanıklılığını limitlerinin en üst düzeyine taşıyabilirse, elit kulüplerin bile kadrosunda görmek isteyeceği bir önlibero olacaktır... CM ya da AMC olarak oynatılıyor, belki kendisi de öyle tercih ediyor ama DM olarak daha yüksek potansiyel görüyorum kendisinde...

bu da güzelmis:D:asd22:

Geri
Üst Alt