Roma, Zaniolo'nun Galatasaray'a Transfer Olduğunu Duyurdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana bu şartlar çok kötü geldi. Diyelim ki bu oyuncu 2 sezon sonra 35M euroya satıldı.
Oyuncuyu 35M euroya satiyoruz ve bu da demek ki Romanın kazancı 20.5 + 13M ( Potansiyel bonus) oluyor.
(16,5M sabit , 2+2M sonrada satış , 13M bonuşlar)

Yusuf, Roma yapacak kıvama gelirse zaten bizim için çok büyük bir artı olur işin özeti iyi bir anlaşma olmuş diye düşünüyorum.

Roma taraftarı da sportif direktörlerini baya övüyor bu anlaşma sonrası hallerinden baya memnunlar :/

Bu bedelleri saçma buluyorum, bizim böyle bir çapımız yok, umarım mantıklı bir dayanağı vardır.

Kesinlikle ayni düsünüyorum, hic icime sinmiyor bu transfer.

Sampiyon olan takimin CL'ye gitmesinin garanti olmadigi bir yerde böyle toplara girmek büyük risk.

Sponsorla aldılar heralde, bu kadar para kulübün kasasından çıkamaz.

Bu nasil anlasma be. Hangi parayla aliyoruz bu adami? Bu adam direk yazin baska takima gidiyor anlasmasi yoksa, icimizde patlama riski acayip cok

Birde anlamadigim. Devre arasi 30a gidecekti. Simdi biz araya girmesek, adamin yazin tek sene sözlesmesi kalacakti. Nasil tek 500 bin indirim oluyor

Bizden yöneticilerin anlaşmayı açıklaması daha doğru olacaktır bence çünkü ne dedikleri hicbirsey anlaşılmıyor

Erden Timur'u kimse anlamamış anlaşılan orta vadede avrupa kupası istiyor adam ona göre yorumlayın transferleri. İlk defa gelecek için yatırım yaptık fırsat transferiyle zaten 22 milyon versen bile gelmezdi bu adam transfer sezonu açık kalsaydı.

tabi bonuslarla falan yüksek gelebilir rakamlar ama halihazırda florya,riva projesi ve diger para getirecek kaynaklar konusulurken bu transfer önümzüdeki yılların Galatasaray'ının bi habercisi diye düşünüyorum.böyle bakılmalı

Yaz'a kdr sakatlanmaz umarım. Yeni sezonda bizde olmaz, gider.

yaw biz bu kadar para nasil veriyoruz? Erden bey kendi mi verdi acaba

Oyuncuların olası transferinde öncelik verilmiş çok da güzel düşünmüşler çünkü Roma için “bir alternatif” durumunda olacaklar. Onlar adına sevindim ama forumda okuduğunu anlamayan renkdaşlarım adına üzüldüm.

Yusuf, Roma yapacak kıvama gelirse zaten bizim için çok büyük bir artı olur işin özeti iyi bir anlaşma olmuş diye düşünüyorum.

Roma taraftarı da sportif direktörlerini baya övüyor bu anlaşma sonrası hallerinden baya memnunlar :/
zaniolodan umudu kesmişler özel hayatı felan sıkıtılı seviniyorlar

Bakalım görelim umarım satma garantisi almışızdır bi yerlerden

Inanilmaz rakamlar, bir oyuncuya bu kadar para verecegimiz aklimin ucundan bile gecmezdi.

Riskli transfer ama insallah tutar diyelim. Camiamiza hayirli olsun

Galatasaray' ekonomik olarak çok güçlü olacagı zamanalra giriyo ama yasayıp görmek en iyisi

Bu şartlarla 35M serbest kalma bedeli saçmanın saçması olur. Bu satıştan muhtemel kazancimiz 5-6M olur. 5-6M kar için böyle bir risk almak bana mantıklı gelmiyor. Umarım Galatasaray yönetimi 45-50M serbest kalma maddesi koymuştur.

Jardel'i gecti sanirim bu transfer, bonuslari eklersek. Yani tarihimizin en pahali transfer de olmus oldu boylece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt