Roma'dan City'e Ret!

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
330456_heroa.jpg

Roma ve Manchester City arasındaki Benatia pazarlıkları devam ediyor. 27 yaşındaki Faslı savunma oyuncusu için son olarak 16 milyon sterlin öneren Manchester City'nin teklifini Roma oldukça yetersiz buldu. Roma, Benatia için en az 24.5 milyon sterlin istiyor. İki takım arasndaki pazarlıklar devam ediyor.

Sky Italia

İtalya ligini izleyen varsa bu herif iyi oyuncu mu? 25 milyon sterlin eder mi yoksa City'i bulmuşken fiyatı yüksek mi tutuyorlar?

City bu adamı birde Porto'dan Fernando'yu alıp transferi kapatmayı düşünüyor. Fernando için 12.5 milyona Porto'yla anlaştılar büyük ihtimal. Yaya Toure giderse ondan gelen parayla Pogba alınabilir belki.

Edit: Sagna'da free gelebilir Arsenal'den.

Roma resmen satmayacağız demiş. City de, ben istediğim oyuncuyu alırım derse bu iş Roma'ya yarar.

Tamam iyi oyuncu ama 25 milyon sterlin çok fazla çünkü.

Roma resmen satmayacağız demiş. City de, ben istediğim oyuncuyu alırım derse bu iş Roma'ya yarar.

Tamam iyi oyuncu ama 25 milyon sterlin çok fazla çünkü.

Piyasa çok yükseldi artık. İtalya'nın en iyi stoperi diyorlar, Roma'nın bu rakamları istemesi normal. Bakalım City ne kadar düşürecek veya düşürebilecek mi? Ama 25 vereceklerini de sanmam.

Udinese'de oynarken keşke bize gelse diyordum çok iyi stoper dünya eskisi gibi değil artık defans oyuncuları da çok para ediyor David luiz'in 50 milyon sterlin ettiği yerde benatia için 24 milyon normal.

Sonra finansal fair play diyolar. Adamlar şu an City'e satmazsa ellerinden adamı daha ucuza çıkarcaklarını biliyor. Ama City'i bulmuşken yolma derdindeler. Böyle köylü kurnazı kulüpler varken ne finansal fairplayi. Dortmund almaya kalksa şu fiyata bırakırlar. Real, City, Psg'ye muamele farklı ama. Umarım almaz City.

Alakasız ama City Pogba'yı yapıştırsa mükemmel olur ya. Yaya Toure son demlerini oynarken veliahtıyla beraber izlemek çok iyi olabilir.

25 milyon sterlin ne la ilk defa duydum bu adamı. O kadar parayı defansa veriyorsan biraz daha verip Hummels'i zorla mantıken. Zaten City'de iyi savunmacılar var aradıkları çağ atlatacak biri gibi. İzlemedim de duymadım da hiç bu adamı çağ atlatırmı şüpheli.

Geri
Üst Alt