Romain Saiss: "Tek sorun Şenol Güneş'ti"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
2.5 milyon euro bedelle Katar temsilcisi Al Sadd'a transfer olan eski Beşiktaş futbolcusu Saiss ayrılığı için Şenol Güneş'i suçladı.

Romain Saiss: "Aylarca hiçbir şey söylemedim. Sezon sonuna kadar hep takıma ve kendime odaklandım. Sanırım konuşmak için doğru zaman değildi. Beşiktaş'tan ayrılma kararı aldıysam bunun kulüple, taraftarlarla veya takım arkadaşlarımla hiçbir ilgisi yok. Tek sorun, teknik direktör Şenol Güneş'ti.

O geldiğinden beri, kendi kendime böyle bir insana güvenemeyeceğim için gitmem gerektiğini söylememe neden olan birikmiş şeyler oldu. Dünya Kupası'ndan sonra başladı. Her şey için beni suçladı. Yaptığım şeyi kabul etmiyorsanız, sorun değil. Ama kendini iyi göstermek için basının karşısına çıkıp da özelde aksini söyleyemezsin.

Kış transfer döneminde İngiltere'den teklif geldi. Teknik direktöre oraya geri dönmek istediğimi çünkü orada bir hikayem olduğunu açıklamıştım. Ancak transfer döneminin sonuna geldiğimizi ve kulübün benim yerime oyuncu bulmakta zorlanacağını biliyordum. Bunu profesyonelce karşıladım. Ancak transfer döneminin sonunda kulüp, benim gibi solak bir stoper aldı ve teknik direktör, beni yedek kulübesine gönderdi. Bir takım arkadaşımın sakatlığı olmadan bir daha forma giyemeyeceğimi çok iyi biliyordum ve bir sezonu daha böyle riske atmak istemedim.

Bana açıkça "sen benim en iyi savunucumsun, hatta en iyi oyuncumsun" dedi. Ben de ona "O zaman yedek kulübesinde olduğumu bana nasıl açıklarsın?" dedim. Bir sorun varsa, bana söylemek zorundaydın. Sportif direktörleri, 6 aydan kısa bir süre içinde iki kez ayrılmak istedi."

(Foot Mercato)

Bana açıkça "sen benim en iyi savunucumsun, hatta en iyi oyuncumsun" dedi. Ben de ona "O zaman yedek kulübesinde olduğumu bana nasıl açıklarsın?" dedim.

En iyi yerinde kesmiş muhabbeti ya.

Şenol Güneş iyi td ama belli ki iyi bir insan değil. Depremzede takımlarla alakalı açıklaması sonucu buna iyice kani oldum

Sacmasapan egosu yuzunden saiss gibi ligin en iyi 3.stoperi gönderildi. Lul

Şenol Güneş:

“Saiss’den s harfini çıkarırsanız aiss diye de okunabilir sais diye de, mesela sondaki 2 adet s’den hangisini çıkartsanız aynı olur. S gider j gelir. Bu yüzden de güneş balçıkla sıvanmaz.”

Ulan Senol adam misin ha.

Mandıra filozofu coşkuyu vermiş yine.

Şenol Güneş : Saiss antrenmanlarda saha kenarına işiyordu diye devam etsin bu muhabbet :emrah:

Şenol güneş aşşağılık pislik şeref yoksunu bir köpek

Hatayspor depremden sonra da riva da idman yapsaydı diyen bir insan artığının hiç bir iyi tarafı olamaz

Her bjk lide olduğu gibi bu şerefsiz de sadece 3 puan almak için her türlü pisliği yapma ahlaksızlığına bürünmüştür

Bunların kanı bozuk.

Nefretim oldu kahpe ezik

Faslı olmasan hak vereceğim de, neyse..

Karakter konusunda zayıf biri kendisi... Dikişler, depremzedeler, bu olay falan daha da çok anlatıyor durumu insanlara...

Geri
Üst Alt