Roman Neustädter: ''Fenerbahçe formasıyla Galatasaray'a gol atmak isterim"

Aydın Aslan

Berlin Panteri

Dün gece İstanbul'a gelen ve bu sabah sağlık kontrolünden geçen Fenerbahçe'nin yeni transferi Roman Neustadter, kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Sarı-Lacivertli formayı giyerek FB TV'ye çıkan Rus futbolcu şöyle konuştu:

'Fenerbahçe'nin çılgın taraftarı var'

"Burada olduğum için çok mutluyum. Havalimanında güzel bir karşılama oldu. Takıma katılmak ve arkadaşlarımla tanışmak için sabırsızlanıyorum. Almanya dışında bir ligde oynamayı hep istedim. Fenerbahçe de bana bunu sundu. Çılgın taraftarı olan bir kulübe geldim."

Çalışkan bir oyuncuyum'

"Adaptasyon sürecinin başındayım. Almanya'da çok fazla rapçi var. Bunların içerisinde Türkler de çok. Çalışkan bir oyuncuyum. Her zaman koşabiliriz, mücadele edebiliriz. Ben aslında çoğunlukla defansif orta saha pozisyonunda yer aldım. Son 1 buçuk yıldır stoper pozisyonunda yer aldım. Ben sadece işime konsantre olmak ve burada başarılı olmayı düşünüyorum."

Galatasaray'a gönderme!

Yayın sırasında Neustadter'in Schalke 04 formasıyla UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a attığı gol de gösterildi. Moderatörün, 'Gerçek bir Fenerbahçeli olmak için Galatasaray'a gol atmak gerekir' demesi üzerine Rus savunmacı, "Aynı şeyi Fenerbahçe formasıyla da yapmak istiyorum" dedi.

Forma numarasını açıkladı

Programda forma numarasını da açıklayan Neustadter, "Fenerbahçe'de 33 numaralı formayı giyeceğim. Schalke'de de bu numarayı giydim. Bu numarayı seviyorum" ifadelerini kullandı.

Hele bıyığına tükürdüğüm hele

Ağır derecede çöp

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

La bu zaten gol atamiyor, bide bize mi atacak

donk denen götünü 2 dkda döndürebilen kalastan farkı varmı bu arkadasın ??

Genelde böyle yeteneksiz adamlardan yeriz biz zaten.

Yalnız Fenerbahçe'ye transfer olan herkese bunun söyletilmesi aşırı derecede saçma.

Fb'nin yeni transferlerinden gol yeme gelenegimiz var.Atar

Genelde böyle yeteneksiz adamlardan yeriz biz zaten.

Yalnız Fenerbahçe'ye transfer olan herkese bunun söyletilmesi aşırı derecede saçma.
aziz basgan belli bir elyazmasi veriyor yeni gelen oyunculara.
galatasaraya gol atmak
chl'de oynamak
fenerbahce buyuk bir camia
vs vs

Aferim dayıcım

Sent from my iPhone using Tapatalk

bu sene şikecilerin sportif direktörüde hocasıda kondisyoneride herşeyide aziz olacak

Fenerli muhabirleride amcana pipini göster misali.. Galatasaraya gol atacakmısın muhabbetine giriyorlar.

Geri
Üst Alt