# Roman Pavlyuchenko

Cevap: # Roman Pavlyuchenko

Sözlesmeside sezon sonu bitiyor

400x400_BenjaniMwaruwariNew5.jpg

Eger duyum dogruysa böyle bi eleman cıkıyor karsımıza bakalım

Buyrun arkadaşın dediği özellikteki forvetlerin listesi:

frwrd.jpg

Not: Tabi Drogba da girmiş şakacıktan listeye :)

İki kişi dediğine göre %90 McCarthy ile Benjani olur o isimler. Bana inandırıcı gelmedi.

McCarthy gelmesinde.. aman diyim... Nonda iyi futbolcudur ha

Haldun Üstünel bos futbolcu almaz rahat olun.Ayrica martta secim var:)

Hakikaten ya tanımlaması aynı Nonda bu adamların, yeni Nonda'lar istemem takıma aman diyim...

Drogba'yi bence sil o listeden imkan yok yani... 18 macta 14 golu var daha bu sezon Chelsea birakcak olsa bile alicak bir yigin kulup cikar fiyatida tuzlu olur fazlasiyla bize 34'unden once asla gelmez.

Dunya'nin belkide en teknik forveti ama Kanu Nonda'dan bile yavas dusun artik daha henuz kanser olamayanlar var onlaru dusun yazik degil mi onlara.

Daniel Cousin QPR'a daha gecen hafta sezon sonuna kadar kiralik gitti.

O listede tek mantikli isim Benny McCarthy bizim yonetimin eski bir goz agrisi ve medyada da henuz ismi gecmedi bu sezon sanirim. 2-3 sene evvel cuk otururdu bizim bu sisteme ama artik o da Nonda gibi hizini kaybetmis biri gene de Nonda'dan iyidir.

Drogba'yi bence sil o listeden imkan yok yani... 18 macta 14 golu var daha bu sezon Chelsea birakcak olsa bile alicak bir yigin kulup cikar fiyatida tuzlu olur fazlasiyla bize 34'unden once asla gelmez.

Dunya'nin belkide en teknik forveti ama Kanu Nonda'dan bile yavas dusun artik daha henuz kanser olamayanlar var onlaru dusun yazik degil mi onlara.

O listede tek mantikli isim Benny McCarthy bizim yonetimin eski bir goz agrisi ve medyada da henuz ismi gecmedi bu sezon sanirim. 2-3 sene evvel cuk otururdu bizim bu sisteme ama artik o da Nonda gibi hizini kaybetmis biri gene de Nonda'dan iyidir.

Valla ben listeyi Transfermarkt'da 30+ yaş, Afrikalı, Premierre Lig, milli ve forvet diye aratarak sıraladım, bunlar çıktı. Yoksa Drogba'yı alamayacağımızı biliyorum elbette...

Mc Carthy´yi alacagima Servet´i forvette oynatirim daha iyi:D Bu siyahi,30+ muhabbeti bana pek inandirici gelmedi.Haldun Üstünel bos adam almaz.

Rest ceker, istifa eder ama inanmadigi adama Galatasaray formasi giydirmez.

O yüzden rahatim.Yabanci forvet gelecekse, sevinecegimiz bir forvet olacaktir.

Drogba hakkında böyle açıklama yapman çok tuhaf olmamış mı ya:) Arkadaş Transfermarkt'ta diğer arkadaşın söylediği kıstaslara göre bir araştırma yapmış ve Drogba da listeye girmiş.Ben de denedim aynı liste bende de çıktı.Kendisi herhalde Drogba'yı alabileceğimizi iddia edecek kadar akli dengesi bozuk birisi değil:)

Drogba hakkında böyle açıklama yapman çok tuhaf olmamış mı ya:) Arkadaş Transfermarkt'ta diğer arkadaşın söylediği kıstaslara göre bir araştırma yapmış ve Drogba da listeye girmiş.Ben de denedim aynı liste bende de çıktı.Kendisi herhalde Drogba'yı alabileceğimizi iddia edecek kadar akli dengesi bozuk birisi değil:)

Ben de onu dedim ama kaba cevap vermek istemedim. :)

Benjani mwaruwari ismi en çok hoşuma giden oyunculardan. :D

Dün TRT'de Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ'nın İngiltere'de olduklarını Lucas Neill'in tek geleceğini söylediler.

İngiltere'den fakat İngiliz olmayan bir oyuncuyla anlaşmak üzereymişiz. Hasan şaş da vardı programda.

Pavlychenko Baros´u keser . Vallaha keser billahada keser .

Her türlü özellik var bu adamda Torresin bir alt versiyonu

Pavlychenko Baros´u keser . Vallaha keser billahada keser .

Her türlü özellik var bu adamda Torresin bir alt versiyonu

Dostum Baros'u kesebilir çok kaliteli bir forvet ona lafımız yok fakat Pavlychenko gelmez yani şu transfer döneminde unutun siz onu :) .

Geri
Üst Alt