# Roman Pavlyuchenko

Cevap: # Roman Pavlyuchenko

Beyler konumuz Pavlyuchenko. TSL kalitesi ve diger liglerle karsilastirilmasi degil. ;)

Hey yavrum hey şu ligimize kaliteli diyenler oldu be.Sanki biz istemiyoruz Türkiye'de kaliteli lig.En büyük hayalim şu ligimizin avrupanın en iyi liglerinden birisi olması,bunun için gerekenleri söyleyince kompleksli olduk iyi mi?

Siz devam edin böyle kendinizi kandırmaya.Evet Türkiye ligi en kaliteli lig başka ötesi yok bunun.O yüzden dünya futbolunda şu ligin esamesi okunmuyor ya.

Yav arkadaslar boyle seyler icin birbirimizi yemeye degermi ?

G.Saray değil Tottenham!

Galatasaray'ın teklifini reddeden Hollandalı golcü Ruud van Nistelrooy, İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur ile anlaşmak üzere.

Türk spor basının da gündemini uzun süre meşgul eden Nistelrooy - Galatasaray flörtü, Hollandalı golcünün menajerinin "Nistelrooy, Türkiye'ye gitmeyecek" açıklaması ile sona ermişti.

Nistelrooy'un Galatasaray'a "Hayır" demesi ile transfer için daha da ümitlenen Tottenham, Hollandalı oyuncuya resmi teklifini yaptı.

Spurs Teknik Direktörü Harry Redknapp'ın da ısrarla istediği yıldız oyuncunun menajeri ile pazartesi günü bir araya gelen Tottenhamlı yöneticiler, Nistelrooy'a 2.5 yıllık anlaşma için 8.4 milyon avro önerdiler.

Tottenham'ın teklifini düşünmek için süre isteyen Nistelrooy'un 2010 Dünya Kupası'nda Hollanda forması giyebilmek için büyük bir ihtimalle yeniden Premier Leaque'ye döneceği ileri sürüldü.

Öte yandan Nistelrooy'un transferi için kaynak yaratmaya çalışan Tottemham, Rus yıldızı Roman Pavlyuchenko'yu 14 milyon avro karşılığında Spartak Moskova'ya satmaya hazırlanıyor.

Nistelrooy'un yanı sıra transfer çalışmalarını da son sürat sürdüren Tottenham, savunmasına da takviye yapmak için harekete geçti.

Bordeaux'un başarılı savunma oyuncusu Mathieu Chalme'yi takibe alan Spurs, bu transfer için de 5.2 milyon avro'yu gözden çıkarttı.

Bordeaux'a resmi teklif yapmaya hazırlanan Tottenham, 29 yaşındaki oyuncuyu da ikna etmeyi başarabilirse bu transfer en geç bir hafta içerisinde gerçekleşecek.

19.01.2010

Kaynak : Sporx.com dış haberler

Pavlu'yu gözden çıkardılar.

Spurs flop Roman Pavlyuchenko rules out move to Zenit

Tottenham striker Roman Pavlyuchenko has turned down a move to Zenit St Petersburg, leaving his White Hart Lane future in limbo with less than half of the January transfer window remaining.

Pavlyuchenko has made only four substitute appearances in the Premier League this season and Tottenham are willing to let him leave North London if any club matches their valuation, reported to be £15 million.

Liverpool, Birmingham and Roma have all been linked with Pavlyuchenko but it appears that the former Spartak Moscow striker has no intention of moving to a rival Russian side in January.

"In the last couple of days I have received an avalanche of phone calls from my friends and the media asking if it is true I will move to Zenit," Pavlyuchenko said in the Mirror. "Some papers had presented it as if my transfer had already gone through.

"I may disappoint some and calm down others by saying that my move to St Petersburg is not an issue. And I must stress this is my personal choice. I just cannot imagine myself wearing Zenit's shirt."

Zenit have also confirmed that their interest in the player has ended after Tottenham refused to allow Pavlyuchenko to leave the club on a temporary basis.

"The directors were considering loaning Roman Pavlyuchenko for six months until the summer, to decide whether to buy him," said Zenit president Aleksandr Dyukov. "Unfortunately, this proposal didn't suit Tottenham. We wouldn't like to buy him at this moment."

Spurs flop Roman Pavlyuchenko rules out move to Zenit - Transfers - ESPN Soccernet

büyük ihtimal Zenit'e gidecek

Konu transferden lig kıyaslamasına dönüşmüş.

Digiturk fiyatları yükseltmişken bu adamı elmizinden kaçırmayalım. :D

Avrupa liginde bir yerlere gelmek istiyorsak , şu an aradığımız forvetlerden en ideali bu.Bence 10 verip riske girmeye değecek bir oyuncudur.

Zenit'i geri çevirmiş yazıyor haberde.

Zenit kiralik istemis Tottenham kabul etmemis satmak istiyorlarmis ama bunuda Zenit düsünmüyormus

bence Zenit'e gidecek gibi yada baska bir Rus takimina

bize gelme ihtimali en fazla 5%'dir suanda

Tottenham'den oyuncu gelecekse bize bu Saat'den sonra ancak Dos Santos olur :)

Konu transferden lig kıyaslamasına dönüşmüş.

Digiturk fiyatları yükseltmişken bu adamı elmizinden kaçırmayalım. :D

Avrupa liginde bir yerlere gelmek istiyorsak , şu an aradığımız forvetlerden en ideali bu.Bence 10 verip riske girmeye değecek bir oyuncudur.

10 verecek olsak, kimleri alırız kimleri.

İnşallah alırız bu adamı.

Buyrun arkadaşın dediği özellikteki forvetlerin listesi:

frwrd.jpg

Not: Tabi Drogba da girmiş şakacıktan listeye :)

Bildiginiz gibi dün isim veremezdim ama o oyuncu bugün medyaya cikti. Benny McCarthy den bahsettim.

Diger oyuncu bu listede yok cünkü o 1980 dogumlu.

Aci ama gercek: Pavlu kesinlikle gelmiyecek. McCarthy ve diger Afrikali oyuncuyla ilgileniyoruz. Iyi günler.

Bildiginiz gibi dün isim veremezdim ama o oyuncu bugün medyaya cikti. Benny McCarthy den bahsettim.

Aci ama gercek: Pavlu kesinlikle gelmiyecek. McCarthy ve diger Afrikali oyuncuyla ilgileniyoruz. Iyi günler.

yok ya

Pavluyu avrupa kupasında tanıdım gerçekten çok kaliteli bir futbolcu keşke gelse.

2.Nonda vakası olmaz inşallah. :( Mccarthy ölmedi mi halen yav.Ne olduğunu belli olmayan adamlara ilgileniyoruz. :mad: İnşallah yanlış biliyosundur. :D :(

sanada iyi günler:boohoo:

Euro 2008'de Altın Kadroya seçilmiş bir oyuncu Rus Milli Takımının en etkili ismi Galatasaraya'a gelirse sevinçten ağlar , gider hemen formasını alırım :D

Geri
Üst Alt