# Roman Pavlyuchenko

Cevap: # Roman Pavlyuchenko

nonda ya da linderoth gitmediği sürece forvete yabancı transfer edilmez.

ua forumunda ingilterede yasiyan bir renktas haldun abiyi dün londrada görmüs havalaninda :D:D:D

mehmet,

Eyüp Doğan KOLÇAK'i az cok mesajlarindan tanirim. kolpa yaptigini sanmam. dogru soyluyor bence. londra takimlarini mercek altina almak lazim :)

İngiltere'den stoper bekliyorum bende. Forvet çok acil ihtiyaç değil hatta orta saha daha önemli olmalı.

şimdi bu adam bize gelirse

fotomaç ve fanatik şu haberi yazar kesin..

Cimbom'dan kartal'a Pavlyuchenko çalımı...

not:bi ara beşiktaş ilgileniyodu galiba bu adamla..

tottenham'da oynayan king ya da dawson, chelsea'de oynayan buldozer alex, west ham'da oynayan upson ve son olarak arsenal'de oynayan senderos olabilme ihtimali yuksek oyuncular.

tottenham'da oynayan king ya da dawson, chelsea'de oynayan buldozer alex, west ham'da oynayan upson ve son olarak arsenal'de oynayan senderos olabilme ihtimali yuksek oyuncular.

Herhalde belli bir stoper profili üzerinde yoğunlaşılmamış. Pazardan karpuz seçer gibi bir anlayışla, stoperimizi seçiyoruz.

Herhalde belli bir stoper profili üzerinde yoğunlaşılmamış. Pazardan karpuz seçer gibi bir anlayışla, stoperimizi seçiyoruz.

mesajimi iyi okursan gonlumden gecen stoper secimi mi, yoksa olmasi muhtemel oyunculari mi yazdigimi anlarsin.

sirf is olsun diye mesaj atmayin arkadas.

Baros mu gidecek de yıldız forvet alıyoruz ?

Eger transfer olursa kiralık gelicegini düsünüyorum . Barostan etkili bir isim olucagını düsünmüyorum . Ama yaza kadar , yogun mac trafiginde bizi idare edebilcek bir isim .

Geri
Üst Alt