# Roman Pavlyuchenko

Cevap: # Roman Pavlyuchenko

Genç olmadığını biliyorum sadece büyük bir patlama yapacak potansiyeli var.Birkaç yıl sonra görürüm sizleri.

Genç olmadığını biliyorum sadece büyük bir patlama yapacak potansiyeli var.Birkaç yıl sonra görürüm sizleri.

bu sene 29una girecek bir oyuncu simdiye kadar patlama yapamadiysa bidaha yapamaz bence :D

ama gelirse bize kesin faydali olur orasi ayri

Pek izlemedim ama iyi oyuncudur heralde.Fakat geleceğini sanmam.Çok dillendi çünkü

Vallahi son demlerine yaklaşan bir oyuncunun 2-3 sene sonra patlama yapması benim aklıma-mantığıma sığmıyor. Kusura bakma. Ama iyi bir topçu olduğuna katılıyorum. Lakin Baros'un olduğu takıma aynı tipte ve aynı seviyede bir topçu fazla değil mi?

Jardel tipi bir oyuncu

nerde durucani iyi biliyor ve kafa toplarina cok iyi cikiyor

Arkadaşlar bişi dikkatimi çekti.Yukarıdaki vidyonun son 30 saniyesindeki penaltı golüne bakarsanız kale biraz küçük mü? Yoksa bana mı öyle geldi

Kanatları iyi bir takımda iş yapacak oyuncu ama bu bonservisin adamı değil.5 e kapatabiliyolarsa alınırsa süper olur ama 8 ve sonrası çok bu adama.

Arkadaşlar bişi dikkatimi çekti.Yukarıdaki vidyonun son 30 saniyesindeki penaltı golüne bakarsanız kale biraz küçük mü? Yoksa bana mı öyle geldi

16:9 formatındaki görüntü sıkıştırılmış.

Roman:Şöyle sıralayayım:

Sırtı dönük iyi top alır ve iyi servis yapar.Oyun zekası yüksektir.Birebirde adam geçme kabiliyeti sınırlı ama olmadık yerlerden olmadık şutlar çıkartarak kaleyi çok hırpalar.Kafa toplarında etkili sayılır.Boyuna rağmen bilekleri ince.Aşırı hızlı değil ama Ümit Karan gibi bir şeydir.Ayrıca Defansı kesinlikle Baroş kadar hırpalayamaz ama Fena da yorar.Bence bize ilaç olur ama işte...Eğer denildiği gibi Baroşun sakatlığı uzun surecekse kesinlikle almalıyız.Kiralık alıp sene sonu bonservis alınmalı.Sunu unutmayalımki Uefa tamam hedeftir ama ŞAMPİYONLUK çok daha önemli.CL girersek eğer ASLANTEPE AÇILISI İLE çok daha iyi transferler olur ve çok daha basarılı oluruz.

AMA İŞTE bU RİSKİ ALMAYA CESARET EDİLİNEBİLİRMİ? ORASI SORUN.ZİRA ŞAMPİYONLUK GELMEZSE ÇOK BÜYÜK ZARAR EDERİZ

bir de şu var avrupa ligi elemeli maçlarda gol bulmamız gerektiğinde baros ve pavl sahada olursa çok rahat pozisyona gireriz..geçen seneki hamburg maçlarında sıkıntısını yaşamıştık böyle bir şeyin..

Yoksa Pogrebnyak mı gelecek :)

Olursa iyi olur ama bana alakasız gibi geliyor.

Haldun yap bir kıyak tut kulağından getir.Sene sonu öderizde Totnıma.Sevindir su garip insanları.Gece 3 lere kadar uyumadık bak snn yüzünden:):):)

olursa gercekten havalara ucarim acayip begendigim bi santraor

Bence flash bir transfer gelmesin. Yabancı da gelmesin. Yaz transfer sezonunda heyecanlanacak bir şey kalmaz. Sercan geliyorsa gelsin, yeter. Gerçi ben bir şeyini görmedim Sercan'ın ama madem çoğunluk iyi olduğunu düşünüyor demek ki iyidir.

Geri
Üst Alt