# Roman Pavlyuchenko

Cevap: # Roman Pavlyuchenko

adadan olsun camurdan olsun

londra takimlari bunlar chelsea,totenham,west ham,arsenal,fulham

Eğer Pavlyuchenko gündemimizde varsa bence Haldun Üstünel hazır İngiltere'de kesin bir görüşme yapmıştır. Açıkçası Pavlyuchenko olabilir mi diye kendime sormuyor da değilim ..

gündemde olmayan bir isimde olabilir

Eğer Pavlyuchenko gündemimizde varsa bence Haldun Üstünel hazır İngiltere'de kesin bir görüşme yapmıştır. Açıkçası Pavlyuchenko olabilir mi diye kendime sormuyor da değilim ..

Herkes Pavlyuchenko derken başka bir forvet gelebilir mi acaba?

arastiralim londra takimlarinda alabilicegimiz forvetlere söyle bi bakalim

iyi aksamlar simdi söylediler trt türk de futbol herseyim programinda H.üstünel londra daymis ve bir forvet le görüsüyormus sunucu su ipucunu verdi londrada oynayan ingiliz olmayan bir forvet mis ben pavlyuchenko oldugunu düsünüyorum

hocam kim dedi bunu

söyle bir baktigimiz zaman chelsea den alabilecegimiz forvet yok hepsi tuzlu,arsenal dersen ayni,fulhamden bence bize uygun forvet yok,tek iki ihtimal kaliyor totenhamden crouch ve pavlyuchenko

söyle bir baktigimiz zaman chelsea den alabilecegimiz forvet yok hepsi tuzlu,arsenal dersen ayni,fulhamden bence bize uygun forvet yok,tek iki ihtimal kaliyor totenhamden crouch ve pavlyuchenko

Crouch bu sezon 10 milyon euro'ya aldılar ve bütün maçlarda oynadı galiba. Satmaları için bu fiyatın üzerine çıkmamız lazım; bu isimler çok büyük maliyet.

Fazla beklentiye girmemek lazım.

Crouch bu sezon 10 milyon euro'ya aldılar ve bütün maçlarda oynadı galiba. Satmaları için bu fiyatın üzerine çıkmamız lazım; bu isimler çok büyük maliyet.

Fazla beklentiye girmemek lazım.

londradan baska kim olabilirki o zaman :D

Görmek istediğimiz gibi yorumlarsak eğer ; Gerek Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ'ın henüz İstanbul'a dönmemiş olmaları gerek son olarak İngiltere'de bulunmaları ve gerekse dış basın kaynaklı haberlerin yoğunlaşması itibariyle bu transferin olabilitesinin yüksek olduğunu düşünüyorum.

Tabi ortada Tobias gibi bir gerçek varkende kafada kırk tilki dolaşmıyor değil :)

İlllede Roman olsun..Bu adam bizde coşar..

Evet o.erhan tellide zaten Hasan şaşdan almıştır bilgiyi.

olabilir ama su da kesin nistelrooy yok transfer listesinde bence gelecek forvet londradan olucak bence bunu sadece trt ye dayanarak söylemiyorum bazi basin organlarindada haldun üstünelin londrada oldugunu söylüyorlar

Geri
Üst Alt