# Roman Pavlyuchenko

Cevap: # Roman Pavlyuchenko

fox tvnin spor müdürü Galatasaray muhabirliği de yapmıştı zamanında

saol arkadaşım

bence inanmamak gerek bu tarz adamlara. kadir çetinçalı, bahri havadır, erhan telli, mehmet çiftçi de sözde Galatasaray muhabirleri ama yaptıkları ortada bunların.

Gelmesin Pavlyuchenko yerli bir forvet gelsin bize yeter.

Tottenham Birmingham'ın 8 Milyon Pounluk teklifini reddetmiş. Biz bu paranın fazlasını verebilirmiyiz ? Hayır. Parasal yönden dolayı bu transfer gerçekleşmez.

Sercan'da gelmez çünkü ; Bursaspor başkanı geçen gün Sercan'ı satmamkla çok doğru bir karar vermişiz dedi. Aynı zamanda menajeri Sercan bu sene sonunja kadar kesinlikle Bursaspor'da kalacak demedimi ?

Onun için bu transferde gerçekleşmez. Hala şu adamın geleceğini nasıl düşünürsünüz ? :o

Tottenham Birmingham'ın 8 Milyon Pounluk teklifini reddetmiş. Biz bu paranın fazlasını verebilirmiyiz ? Hayır. Parasal yönden dolayı bu transfer gerçekleşmez.

Sercan'da gelmez çünkü ; Bursaspor başkanı geçen gün Sercan'ı satmamkla çok doğru bir karar vermişiz dedi. Aynı zamanda menajeri Sercan bu sene sonunja kadar kesinlikle Bursaspor'da kalacak demedimi ?

Onun için bu transferde gerçekleşmez. Hala şu adamın geleceğini nasıl düşünürsünüz ? :o

Bişey bilmeden sallamayın. Birmingham kim ki 8 milyon pound önersin.

Surda 1-2 aya kadar Baros donunce ne olacak? bence hic gerek yok illa forvet alicaksakyerli alalim nasil olsa Baros donucek. Ha Baros gidicekse baska tabi...

Yahu Pavluchenko gelecekse Jo'yu neden aldık? :o Ben ihtimal vermiyorum, trasnferi kapattık bence.

Sevmiyorum bu adamı zaten gelmesin yeter bu kadar transfer .D

Gelmeyecek.

Buna 7-8 milyon vericeklerine Sercan'ı alsınlar hem genç hem daha iyi.

Geri
Üst Alt