Jonathan David de mukemmel basladi

Yine ayni sekilde samatta da

Yildiz futbolcu sevdasina kaptirdik kendimizi bize faydasi olacak oyunculari es gectik ne yazik ki
Valla üçü gelse efsane hücum hattımız olurdu . Daha ucuzları da var ama bulamıyorlar.

Bu herifleri gent falan almadan almak gerekiyor işte.Çok zor da değil yani bulmak

Jonathan David de mukemmel basladi

Yine ayni sekilde samatta da

Yildiz futbolcu sevdasina kaptirdik kendimizi bize faydasi olacak oyunculari es gectik ne yazik ki

kadro yeterince yaşlanmamış gibi yaşlı oyuncu avına devam ediyoruz.

rotasyon için aldığımız yerliler bile yaşlı

bu iş patlayacak bize sezon içinde

Bizim spikerler gol olunca yabancı oyuncuların ismini vurguyla ve uzatarak söylerler bu arkadaş ülkemize uygun olmadığı için transferi askıya alınmıştır.

Arda bu yaz heralde adı geçip transfer edemeğimiz bütün forvetler coştu. Biraz da şansızlık var.

Mesela samatta

Takimi Kotu olmasina ragmen hala genk takiminin en iyisi durumunda,en cok samatta transferi gerceklesmedigi icin uzuldum cunku tam aradigimiz bir oyuncuydu

Yaremchuk da ayni sekilde,belliydi adamin bu sezon performansini yukseltecegi gercekten yazik oldu bu saatten sonra alamayiz

Mesela samatta

Takimi Kotu olmasina ragmen hala genk takiminin en iyisi durumunda,en cok samatta transferi gerceklesmedigi icin uzuldum cunku tam aradigimiz bir oyuncuydu

Yaremchuk da ayni sekilde,belliydi adamin bu sezon performansini yukseltecegi gercekten yazik oldu bu saatten sonra alamayiz
Bununla ilgili ufak bir liste hazırlayım, samatta ve yaremchuku aldım. Adı bizle geçip başka iyi olan var mı bakalım :D

Mesela samatta

Nasil gerceklessin ki? 15 milyon istedi adamlar. Bizde 1.5 milyon bile yok verecek.

Yarremchuk.webp

Bu seneki istatistikleri.

Kaçırdık...

Adamın değeri 3tü 10 oldu, yazık oldu alamamak.

Geri
Üst Alt