Tier 1 Romano: "Akanji, Galatasaray'ın teklifini bugün itibarıyla hala kabul etmedi"

Iyi oyuncu vardir genc farketmez 11 tane diyen de yok hocam
İyi oyuncu vardır tamam ama o kulüpler 20 yaşlarındaki iyi oyuncularını ne kadar paralara bırakıyorlar farkındayız değil mi?

İşin bir de uyum kısmı var. 20 yaşında daha çocuk diyebileceğimiz birinin kalkıp muhtemelen hiç tanımadığı bir ülkeye yerleşip, yeni kulübüne, yeni ortamına alışabilmesiyle daha tecrübeli ve Galatasaray gibi bulunduğu ligde üst düzey rekabete alışkın birinin bunu yapabilme ihtimali ve hızı da önemli. Akanji dediğimiz adam bütün bu söylediklerimi çöpe bile atsak her sezon düzenli olarak City ve Dortmund gibi takımlarda 3.000-4.000 dk aralığında oynayan, dünya klasında bir adamken ben bu ezbere karşıtlığa anlam veremiyorum.

İyi oyuncu vardır tamam ama o kulüpler 20 yaşlarındaki iyi oyuncularını ne kadar paralara bırakıyorlar farkındayız değil mi?

İşin bir de uyum kısmı var. 20 yaşında daha çocuk diyebileceğimiz birinin kalkıp muhtemelen hiç tanımadığı bir ülkeye yerleşip, yeni kulübüne, yeni ortamına alışabilmesiyle daha tecrübeli ve Galatasaray gibi bulunduğu ligde üst düzey rekabete alışkın birinin bunu yapabilme ihtimali ve hızı da önemli. Akanji dediğimiz adam bütün bu söylediklerimi çöpe bile atsak her sezon düzenli olarak City ve Dortmund gibi takımlarda 3.000-4.000 dk aralığında oynayan, dünya klasında bir adamken ben bu ezbere karşıtlığa anlam veremiyorum.
Ben akanjiye kotu oyuncu demedim . Genc oyuncu 11 tane olsun diye anlayan sizlersiniz ben diğerini tercih ederim diyorum. Genc oyuncu alinir bir cok da var bulunur. Taraftar bakmaya useniyor diye oyuncu degil demeye gerek yok

Sağ bek oynayabilen bir sağ beki sağ bek pozisyonuna devşirelim. İşimiz görülsün

Hadi artık gelsin transferler çok takıldık.

A+ stoper ama çok kritik bir yaşta. Bu yaştaki oyuncular ya dikey olarak düşüşe giriyor ya da 35-36'ya kadar üst düzey oynuyor açıkçası 15 bonservis 5-6 maaşlık zar atmaya değer mi bilemedim. Çok Fenerbahçe tipi bir transfer gibi umarım en azından 2 yıl tam performans verebilir zira hem oyun kurulumunda hem de önde oynama noktasında teknik açıdan ciddi fayda sağlayacaktır.

Transferde ekstra ince detayların konuşulduğu raddeye geldik.
Sakin, oyundayız.

Geri
Üst Alt