- 4 Aralık 2009
- 13.587
- 9.488
- 2.238
4 yıl önce de çoluk çocuğu takıma dolduralım derken neredeyse küme düşüyorduk. O zaman da sevinmiş miydin?Sevinirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 yıl önce de çoluk çocuğu takıma dolduralım derken neredeyse küme düşüyorduk. O zaman da sevinmiş miydin?Sevinirim
Iyi oyuncu vardir genc farketmez 11 tane diyen de yok hocam4 yıl önce de çoluk çocuğu takıma dolduralım derken neredeyse küme düşüyorduk. O zaman da sevinmiş miydin?
İyi oyuncu vardır tamam ama o kulüpler 20 yaşlarındaki iyi oyuncularını ne kadar paralara bırakıyorlar farkındayız değil mi?Iyi oyuncu vardir genc farketmez 11 tane diyen de yok hocam
Ben akanjiye kotu oyuncu demedim . Genc oyuncu 11 tane olsun diye anlayan sizlersiniz ben diğerini tercih ederim diyorum. Genc oyuncu alinir bir cok da var bulunur. Taraftar bakmaya useniyor diye oyuncu degil demeye gerek yokİyi oyuncu vardır tamam ama o kulüpler 20 yaşlarındaki iyi oyuncularını ne kadar paralara bırakıyorlar farkındayız değil mi?
İşin bir de uyum kısmı var. 20 yaşında daha çocuk diyebileceğimiz birinin kalkıp muhtemelen hiç tanımadığı bir ülkeye yerleşip, yeni kulübüne, yeni ortamına alışabilmesiyle daha tecrübeli ve Galatasaray gibi bulunduğu ligde üst düzey rekabete alışkın birinin bunu yapabilme ihtimali ve hızı da önemli. Akanji dediğimiz adam bütün bu söylediklerimi çöpe bile atsak her sezon düzenli olarak City ve Dortmund gibi takımlarda 3.000-4.000 dk aralığında oynayan, dünya klasında bir adamken ben bu ezbere karşıtlığa anlam veremiyorum.
Son detayların bekleme süreci.bu ne dostum