Tier 1 Romano: "Akanji, Galatasaray'ın teklifini bugün itibarıyla hala kabul etmedi"

Bu herifin çok gelmeye gönlü yok sağlam maaş verdi bizimkiler belli ki olumluya dönebilitesi oluşmuş.

Barış modelinde Sallai oynar. Öne Gardi işi Ademola Lookman çekeriz kiralık. 3 tane nijeryalı çete gibi gezsinler Osimhen-Akanji-Lookman. Para kalırsa gerektiğinde merkez orta saha bile oynayabilen sağ bek alınsın bir tane de. Eski Eboue gibi. Ben kaleci filan istemiyorum düzgün kaleci yok şuan alabileceğimiz.

Sane---Lookman--Yunus
--------Osimhen--------

şu ön hattın atletizmini durdurabilecek her hangi bir savunma yok tam Okanballuk.

Bu herifin çok gelmeye gönlü yok sağlam maaş verdi bizimkiler belli ki olumluya dönebilitesi oluşmuş.

Barış modelinde Sallai oynar. Öne Gardi işi Ademola Lookman çekeriz kiralık. 3 tane nijeryalı çete gibi gezsinler Osimhen-Akanji-Lookman. Para kalırsa gerektiğinde merkez orta saha bile oynayabilen sağ bek alınsın bir tane de. Eski Eboue gibi. Ben kaleci filan istemiyorum düzgün kaleci yok şuan alabileceğimiz.

Sane---Lookman--Yunus
--------Osimhen--------

şu ön hattın atletizmini durdurabilecek her hangi bir savunma yok tam Okanballuk.
Gercekten kagit uzerinde muhtesem duruyor yazdigin 3'lu (Yunus haric).

Fabrizio Romano: "Akanji konusunda Galatasaray ve Manchester City, 15 milyon pound karşılığında anlaştı ancak hâlâ Akanji'nin onayı eksik. Akanji hâlâ Galatasaray'ı kabul etmiyor." (Youtube)

Yaw git milli tsiminda oynayan birini bul arkadas. Bulgar olur, gurcu olur, kosta rikali olur. Sokacam boyle scout departmanina da biyigina da

Ne oluyor lan aynı adam akanji ye de buna da yaklaştı diyor

Manuel Akanji, Man City ile kulüpler arası 15 milyon sterlinlik anlaşmanın tekrar geçerli olmasına rağmen Galatasaray'ın teklifini bugün itibarıyla hala kabul etmedi. (@FabrizioRomano)

Geri
Üst Alt