Romano: "Galatasaray, Angeliño ile anlaştı"

Bundesliga takip eden gurbetçiler bi öne çıksın. Bu adam liverpoolda tutunamadı tamam leipzig neden kadroda tutmak istemiyor?
Ulan bari İngiltere’deki takımı doğru yazsaydın.

Raum alınınca yedek kalmış işte Hoff’dan onu alıp bunu kiralamışlar

Bundesliga takip eden gurbetçiler bi öne çıksın. Bu adam liverpoolda tutunamadı tamam leipzig neden kadroda tutmak istemiyor?
Dinlediğim bir yorumda savunma yönünün biraz zayıf olmasından dolayı istenilen a+ oyuncu bir türlü olamadığını ve bu yüzden kiraladıklarını belirtmişti. Kiralık gittiği takımda iyi oynarken transfer yaptığını ancak yine aynı sebepten defansif yönü daha kuvvetli bir sol bek alarak yine kiralandığını belirtmişti. Mustafa Demirtaş dı sanırım dinlediğim kişi. Yani ofansif anlamda iyi bir transfer ama defansif olarak vasat bir isim.

Valla bence piyasada alınabilecek en iyi sol beki alıyoruz. Ben Bernat gelsin istiyordum ama profil olarak Bernat'tan daha iyisini alıyoruz. Yalnız 3 Türk kuralı bu sene çok yoracak bizi. Kaleye Uğurcan olsaydı elimiz çok rahatlayacaktı.

İyi de olum ilk haberler çıktığında da biz bu adamla anlaşmıştık. Leipzigle çok fark vardı

Hala aynı durumdayız

Tek fark demek ki vazgeçmemişiz

Artistlik yapmayın, linç etmeyin

Mevcut kadroda boey sol bek bu sağ bek olsa cuk diye otururdu aslında. Boey Abdül Kerem sol tarafı ile Nelson angelinho rashica sağ tarafı çok mu çok dengeli olurdu. Kerem in ve Abdül ün defansif zaafları boey tarafından karşılanıp, angelino nun defansif zaafları rashica ve Nelson ile telafi edilebilir ve ayrıca rashica nın ofansif zaafları da angelino ile tolere edilebilirdi.

Rashica sol Kerem sağ tarafa geçip torreira da sol tarafa ağırlık verebilirse defansif anlamda bu da bir artı sağlayabilir.

Tabi ki süper ligde hiç bunlara gereksinim kalmadan da çok iyi bir performans verebilir.

Bunları tamamen dinlediğim yoruma istinaden belirtiyorum...

Mevcut kadroda boey sol bek bu sağ bek olsa cuk diye otururdu aslında. Boey Abdül Kerem sol tarafı ile Nelson angelinho rashica sağ tarafı çok mu çok dengeli olurdu. Kerem in ve Abdül ün defansif zaafları boey tarafından karşılanıp, angelino nun defansif zaafları rashica ve Nelson ile telafi edilebilir ve ayrıca rashica nın ofansif zaafları da angelino ile tolere edilebilirdi.

Rashica sol Kerem sağ tarafa geçip torreira da sol tarafa ağırlık verebilirse defansif anlamda bu da bir artı sağlayabilir.

Tabi ki süper ligde hiç bunlara gereksinim kalmadan da çok iyi bir performans verebilir.

Bunları tamamen dinlediğim yoruma istinaden belirtiyorum...
Çok biliyon. Anca boş yap

Geri
Üst Alt