- 3 Temmuz 2012
- 133.803
- 80.690
- 5.198
vasfi efendi tagı icin 50 bin tl sıkmışmıdırForumdaki efendileri gördükten sonra Allah korusun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vasfi efendi tagı icin 50 bin tl sıkmışmıdırForumdaki efendileri gördükten sonra Allah korusun
Abi iyi topçu mu?Yeni tanidim üstad ama iyi gibi
Fm profilinde yeşil renk görmeyince diğer hepsi 15 olsun alasım gelmiyor
20 veren 25 de verir. Uzatmadan işi bitirmek lazım.Lyon, Mikautadze için Galatasaray'dan 25 milyon avro civarında bonservis istedi. [A Spor]
Seni ilk defa Messi'den sonra 1 oyuncuya bu kadar yükseldiğini görüyom ben kanks yav20 veren 25 de verir. Uzatmadan işi bitirmek lazım.
3421 dizilişi için bu kadar uygun bir oyuncu daha görmedim Muradım. Zımba gibi de goller atıyor.Seni ilk defa Messi'den sonra 1 oyuncuya bu kadar yükseldiğini görüyom ben kanks yavOsimhen transferinde hiç heyecanlı değildin bu kadar bence kanks yav
![]()
Bence de almalıyız kanks.Mertens'in yaptığı işlerin çoğunluğunu yapar büyük ihtimalle..3421 dizilişi için bu kadar uygun bir oyuncu daha görmedim Muradım. Zımba gibi de goller atıyor.
Ajax'in sakat donemine denk geldi gecen sezon kume duseceklerdi neredeyse ilk 6 ayda 3 galibiyetleri falan vardi, o takimda hoca kovuldu sportif direktor kovuldu takim dagildi, bunu da dogru duzgun kullanamadilar bu da ben burada kalmam deyip Fransa'ya donmek istedigini soylemisti.Ekli dosyayı görüntüle 272288Arkadaşlar bu adam ajaxta neden tutunamadı bilen var mı? Metze 4ay sonra falan geri kiralayıp 6 ay sonra falan aldıkları yere geri satmışlar
Her zamanki gibi burada da sizi okuyunca hak verdim Murat Bey.Bence de almalıyız kanks.Mertens'in yaptığı işlerin çoğunluğunu yapar büyük ihtimalle..