- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Topcunun hası.Çok gerekli gormuyorum onu nedense yavMikautadze icin yorum alalım
Dybalayı Fenere kitleyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topcunun hası.Çok gerekli gormuyorum onu nedense yavMikautadze icin yorum alalım
Sara ile alakasi nedir Cuce?Saradan iyimi kötümü. 20 üzeri neye göre fazla ? Sara 18
En sonunda alacagim artik bu cuceyi ayagimin altina.Sara ile alakasi nedir Cuce?
Onlar arapçöllerinden taliscayi aldı bileTopcunun hası.
Dybalayı Fenere kitleyelim
Hayır bazı arkadaşlar 20'nin üzeri fazla demiş bu adam için. Bende diyorum ki Saraya 19'a yakın para verdik. Saradan dahamı yeteneksizde 20den fazla etmiyor anlamında soruyorumSara ile alakasi nedir Cuce?
En sonunda alacagim artik bu cuceyi ayagimin altina.
Ustat bu adama lutfen bir ceki duzen ver. Ne forum kurali biliyor nede geleneklerimizi
Alıyor musun o kokuyuGabri ile kırdığımız rekoru Mika ile kıracağız herhalde. Enteresan paralar.
Vitaminsiz.Alıyor musun o kokuyu
Eder, lyon taraftari cildiriyoBu adam 18 milyon eder mi?
Hakan bi sus be kardeşimEder, lyon taraftari cildiriyo
Bir tanesinin yaşı kaç belli değil. Öteki belhanda gibi sorumsuz biri. Önerdiğin isimlerin elimizde patlama ihtamali %80-90 falanBu heriftense G.Orban ya da Ryan Cherki daha mantıklı değil mi bu paralara çıkılacaksa hatta bahsettiğim bu iki isim birlikte bile alınabilir yazılan paralara.