Romano: "Galatasaray, Mikautadze için Lyon'a ilk resmi teklifini yaptı"

Çok heyecanlandırdı valla ne yalan söyleyeyim. Ancak 17 milyon eurolar falan çok geliyor bana. Transfer gereken 3 adet bölge daha var. Özellikle merkez orta saha ön liberoya ve sağ bek e transfer şart. Demirbay ziyech falan direk şutlanmali takımdan.

20ye biterde adamlar parayi pesin istiyor onu ne yapacaz?

Hayır bazı arkadaşlar 20'nin üzeri fazla demiş bu adam için. Bende diyorum ki Saraya 19'a yakın para verdik. Saradan dahamı yeteneksizde 20den fazla etmiyor anlamında soruyorum
konu yetenek degil. sara gibi bir orta sahaya ihtiyacimiz vardi. santrafor ihtiyacimiz yok. iki transfer hakkimizin birini en sorunsuz bolgeye harcama luksumuz yok. tabi osimhen devre arasi gidiyorsa o zaman is degisir.

Taraftarlar olarak üzerimizde ki fakirlik algısını bir türlü atamadık ben de düşüyorum bu yanılgıya bir dönerin 300 tl olmasını kabullenememek gibi bir şey bu. Piyasa uçmuş durumda çer çöp için bile artık kapıları 20 30 milyonlardan açıyorlar. Biz de bu paralara satabilsek sorun olmayacaktı ama işte biz satarkende fakir davranıyoruz problem o. Yav brezilya ligi son sınıf bir ligden bile arias gibi adama 15 milyona yakın para istiyorlar düşünün, adam 27 yaşında birde.

Muslera
Sanchez
Skriniar
Bardakçı
Torreira
Sara
Barış
Yunus
Mertens
Mikautadze
Osimhen

3-5-2

Muslera
Kaan (Barış)
Sanchez
Skriniar (Bardakçı)
Jakobs
Torreira
Sara
Barış (Mikautadze)
Mertens (Mikautadze)
Yunus
Osimhen

4-2-3-1

Günay
Sallai
Nelsson (?) / Bardakçı/ Kaan
Jakobs
Demirbay
Batshuayi
Jelert

Bunlarda yedek

18m verdiğin adamı yedek oturtamazsın, hangi formasyon olursa olsun bu adam ilk onbir oynar. jelert bile ekstrem yetersiz olmasa ilk onbir oynar her maç

Taraftarlar olarak üzerimizde ki fakirlik algısını bir türlü atamadık ben de düşüyorum bu yanılgıya bir dönerin 300 tl olmasını kabullenememek gibi bir şey bu. Piyasa uçmuş durumda çer çöp için bile artık kapıları 20 30 milyonlardan açıyorlar. Biz de bu paralara satabilsek sorun olmayacaktı ama işte biz satarkende fakir davranıyoruz problem o. Yav brezilya ligi son sınıf bir ligden bile arias gibi adama 15 milyona yakın para istiyorlar düşünün, adam 27 yaşında birde.

24 yaşında 2000'li.

Bu heriftense G.Orban ya da Ryan Cherki daha mantıklı değil mi bu paralara çıkılacaksa hatta bahsettiğim bu iki isim birlikte bile alınabilir yazılan paralara.
20 milyona Cherki’nin tek bacağını satarlar anca, Orban’la beraber mümkün değil.

Osi - Mika
Mertens

Tam bir hücum pres üçlüsü...

Mika gelirse yeni Elmander olur. Hem de golcü versiyonu...

Bu Orban denen adamın 22 yaşında olduğuna inanan var mı

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sara’dan zarar etmeyeceğimiz gibi bundan da etmeyiz gibi görünüyor. İyi ve hazır topçunun bonservisi de iyi olur. Zaha’ya 3 yılda 23 milyon taahhüt etmişsin. Bu adama 20 milyon bonservis vermek bundan daha kötü değildir.

Sara’dan zarar etmeyeceğimiz gibi bundan da etmeyiz gibi görünüyor. İyi ve hazır topçunun bonservisi de iyi olur. Zaha’ya 3 yılda 23 milyon taahhüt etmişsin. Bu adama 20 milyon bonservis vermek bundan daha kötü değildir.
Futbola sadece ticari yönden bakmak doğru değil bence. Zarar etmeyeceğiz diye bakarsak morutan da doğru transfer gibi durur çünkü fazla zarar etmedik ama değil. Önce takıma kalite katacak bir isim olmalı. Mesela zaha okadar maliyete rağmen tutsaydı takıma seviye atlatsaydı yine doğru transfer olurdu.

Geri
Üst Alt