- 16 Haziran 2010
- 190.933
- 133.713
- 6.478
o yalan bence, kimse vermez cunku 30 dedikleri an zaten pazarlik yapacak halimiz kalmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o yalan bence, kimse vermez cunku 30 dedikleri an zaten pazarlik yapacak halimiz kalmaz.
Bence oraya yakın beklentileri var ama gerçekçi değil.o yalan bence, kimse vermez cunku 30 dedikleri an zaten pazarlik yapacak halimiz kalmaz.
Bence oraya yakın beklentileri var ama gerçekçi değil.
Normalde maksimum ederi 18+2+1
Şampiyonluk+ CL bonusu
Bize gelirse de 30’dan fazlaya satabileceğimizi düşünmüyorum EPL dahi olsa
bu ligin topçusu olması için 2 büyük etken var boy pos, hayvani bir atletizm ve süratsatmayalim zaten tam bu ligin topcusu
Niye?21 milyonu kabul etmemişlerse ana avrat küfürlü bir mail ile bu iş sonlandırılsın
Adamı izlemedim, sadece milli maçta bize karşı izledim. 21 milyon bence fazla bile. Ne bekliyorlar?
Sen bizden bi oyuncu satacak olsan kaça satarsın? Ya da şöyle sorayım Nelsson'a 5 milyon verseler satar mısın?Adamı izlemedim, sadece milli maçta bize karşı izledim. 21 milyon bence fazla bile. Ne bekliyorlar?
Satmam. Mikautadze'ye de 18 milyon euronun üstünde bonservis vermem.Sen bizden bi oyuncu satacak olsan kaça satarsın? Ya da şöyle sorayım Nelsson'a 5 milyon verseler satar mısın?
Kesinlikle aynı fikirdeyim21 milyonu kabul etmemişlerse ana avrat küfürlü bir mail ile bu iş sonlandırılsın
Tamam işte aynı mantık onlar niye 18'e versin?Satmam. Mikautadze'ye de 18 milyon euronun üstünde bonservis vermem.