Tier 1 Romano: "Galatasaray, Morata'yı 5 milyon euro karşılığında Como'ya gönderiyor"

Ben şöyle anladım, Milan bizden alacağı 6 milyonu Como'dan alacak. Como bize 5 milyon verecek. 3 milyon maaşını ödedik, bize 2 milyon kaldı. 2 milyon euro kar ile bedavaya 6 ay Morata oynattık gibi bir şey oldu.
Ben farkli anladim.

Milan‘a verdigimiz 6 milyonun 5‘ini fesih bedeli olarak geri alacagiz.

Yani Morata‘yi yarim sezonluguna 1 milyona kiraladik gibi birsey oldu, üstüne maasini da ödedik bu yarim sezon icerisinde.

Yanlis anlamis da olabilirim

Haluk Yürekli'ye göre; Bizim satın alma opsiyonu olan 8m bedel karşılığında anlaşmış Como ve Milan. Biz kiralama bedelini çıkarmaya çalışıyormuşuz. Yani Milan her türlü 14m'u alıp çekilmiş oluyor. Biz de kiralama bedelini çıkarıp bedava oynatmış gibi oluyoruz.

6 Milyon Euro (kiralama bedeli)
+
3 Milyon Euro (6 aylık sözleşme bedeli)

Bu ana kadar masrafımız bu şekilde.

6 ay daha bizdeydi.

Sonrasında bonservisini

Ocak'ta alırsak 8.000.000 Euro (6 taksit halinde)
Haziran'da alırsak 9.000.000 Euro (6 taksit halinde)

ödeyecektik.

Sonrasında kiralık sözleşmesini 6 ay daha uzatırsak (2025-2026 sonuna kadar)

Bedelsiz kiralama

olacaktı.

Biz 9 Milyon Euro ödemiş olduk şimdiye kadar.

Como'dan alacağımız-5 Milyon Euro civarı olduğu söyleniyor (talebimiz 6 Milyon'du sanırım)

Eğer ödenmemiş kısmı varsa bu 9'un, 5+ alacaklarını bırakma (morata ya da milan tarafı) karşılığı olabilir.

KAP'ı beklemek lazım.

Avrupa takimi olsaydı Antep maçını oynatıp öyle gönderirdi,alemin kerizi biziz
Vallah o da artik tam oyle olmuyor Halimcim, son donemde Avrupa'da bile oyuncular antrenmanlara cikmaz oldu artik boyle bir yeni aliskanlik cikmaya basladi.

Newcastle'da Isak cikmiyor, Sporting'de Gyokeres cikmiyordu Arsenal'a gidebilmek icin, gecen gun Milan'in Belcika'dan aldigi bir cocuk var o da kac gundur gitmiyordu.

Artik oyuncular yolunu bulmus.

Sadece maasini vermis olduk

Milan’a verdigimiz para asagi yukari geri gelmis oldu

iyi kimi gitti hic gözüm tutmamisti bu arakdasi, Osimhenin Icardinin oldu bir takimda zaten yedek kalmasi gerekti icin adam gitmek istedi gitti de hayirli olsun

beş krş karımız yok sadece limit açılacak o yönü iyi.

5m Euro + sonraki herhangi bir futbolcu satışından %10kar payı

Susma ve transfer süreci hakkında konuşmama sözleşmesi de imzalatsınlar şu depresyonlu anti profesyonel şahısa. Pusu da bekleyen adilerin boş yapmalarıyla uğraşmayalım.

Álvaro Morata, Como’ya transfer oldu.

Galatasaray, bu transferden 5 milyon euro kazanacak. (Fabrizio Romano)

5 e moratayı satıp , eyüpten ahmet kutucu 5 milyona alma fikri çık aklımdann

Geri
Üst Alt