- 31 Ağustos 2021
- 70.000
- 50.099
- 3.843
Yani harcadigimiz ile oynadigimiz pek orantili degilBizim için elimizin kiri artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yani harcadigimiz ile oynadigimiz pek orantili degilBizim için elimizin kiri artik
Opsiyon isteğe bağlı sanırım bence 6 ay oynasın sonra gider transferi gibi. Böyle olmasını da umuyorum bu arada.Otuz milyon mu
Sarta bagli bir durum olmasinda , performans verirse dusunulur pozisyinunda 2 M na kotu hamle degil.Opsiyon isteğe bağlı sanırım bence 6 ay oynasın sonra gider transferi gibi. Böyle olmasını da umuyorum bu arada.
Yarım sezonda onu Messi bile yapamaz
Mertens bu takımda yeni değildi senin dediğin şuan fantaziye kaçıyor.mertens iki sezon önce yarim devrede 22 G/A yapti...
Şarta bağlı olacaksa bile misal 15 maç her maç en az 60 dakika oynama falan gibi bir şart ise o zaman yine sorun olmaz ona göre ayarı çekmek kolay olur. Lakin şarta bağlı falan yazmıyorlar direk satın alma opsiyonu deniyor her halde normal opsiyon.Sarta bagli bir durum olmasinda , performans verirse dusunulur pozisyinunda 2 M na kotu hamle degil.
Almayip yazin lookman zorlanabilir direkt CL yaparsak falanlar filanlar iste.
Ben ortasaha isinin pesindeyim.
Sever misin?Müptezel topçumuzda geldi hayirli olsun simdiden otobusun üstünde puro ve bira ile hayal ediyorum kendisini
Ekmegimizi ondan kazanıyoruz hastasiyizSever misin?