Tier 1 Romano: "Galatasaray, Noa Lang transferini bitirdi. Here we go!"

Bilmediğim bir oyuncu. Kadro o kadar saçma bir hâle geldi ki, nefes alsın yeter diyecek duruma geldik.

Bizim iş bilmezler Lookman için gözü karartıp 30-35 sıkacaklar diye aklım gidiyordu; izlediğim maçlarda pek de matah biri gibi görmemiştim kendisini zira.

Hele zorunlu opsiyon olmaması çok iyi. İsmi geçenler içinde en iyisinin Lang olduğu kanısındaydım; endişe edilen dsiplin vs sorunları da pek mühim değil bu şartlarla.

İsmi hiç geçmeyenlerden Hauge favorimdi. Eskilerden çok sevdiğim Michael Laudrup' a benzettiğim içindir belki; maç içinde gerektiğinde santrfor, gerektiğinde orta saha rolünü layıkıyla üstlenebilen kanat forvet oyuncularına bayılırım...

Bizde here we godan sonra da 1 hafta geçer mutlaka. Gardi reis napolinin elemanı mi bizim mi son dönemde merak ettiğim husus bu. Bizden tek oyuncu satmıyor, alacağımız zamanda milanoya gidip napoliden alıyoruz. Trabzona da hep napoliden aldı, bı fenerden napoliye adam sattı. Bizde satış yok

iyi çıksa bile pazarlıkla 20'ye düşürmek gerekir yoksa hayrını görsünler

İnşallah yanılırım
IMG_8849.webp

Bununla pazarlık yapınca fiyat inmiyor hiç
Bir de begenmedikleri, kadroda dusunmedigi adami aldigindan fazlasina cakmaya calisiyorlar. Gerci zorunlu opsiyon olmadigi icin kizamiyorsun. Zaten bizim bu bonservisi vermemiz icin gelir gelmez bir Icardi veya Osimhen etkisi yapmasi lazim.

Sakatligi hakkinda bilgi falan var mi? Bana oyle hemen sahaya cikabilecek bir durumu var gibi gozukmedi. Bilek bayagi esnedi.

Bizde here we godan sonra da 1 hafta geçer mutlaka. Gardi reis napolinin elemanı mi bizim mi son dönemde merak ettiğim husus bu. Bizden tek oyuncu satmıyor, alacağımız zamanda milanoya gidip napoliden alıyoruz. Trabzona da hep napoliden aldı, bı fenerden napoliye adam sattı. Bizde satış yok

Napoli bizden kimi isteyebilir mesala

Geri
Üst Alt