Tier 1 Romano: "Galatasaray, Rodrigo Mora için satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulundu"

1786287646932.webp

Oyuncuyu hiç bilmiyorum, öylesine sordum chatgpt'ye merak edip

Roma, sürpriz bir şekilde Rodrigo Mora transferinde Galatasaray'ın önüne geçti. Galatasaray ise önceliğini Betrakov’a vermiş durumda. (Corriere dello Sport)

Niye sıramızı kaptırıyoruz?

ya admirim bir şey dikkatimi çekti

arka arkaya giren haberler ve özellikle diğer moderatör arkadaşların açtığı başlıklar

bence yönetim GSC'de bir üye sayısı azaltımına gitme kararı aldı ve böyle bir politika izliyor :asd:

Roma, sürpriz bir şekilde Rodrigo Mora transferinde Galatasaray'ın önüne geçti. Galatasaray ise önceliğini Batrakov’a vermiş durumda. (Corriere dello Sport)

Niye sıramızı kaptırıyoruz?
Bizim hoca ve yönetime yakışacağı üzere, tam zıt yapıda oyuncular yine. Dripling yerine pas odaklı, oyunu yükseltmesi muhtemel Batrakov' u tercih ederim. Pas yapamayan takımda, driplingçiler de hünerlerini sergileyecekleri ortamları bulamaz.

Mora-Leao-Sane-Yunus. İşte bu be! Rakip defans oyuncularını dripling ve çalımlarla tarumar edecek hücum oyuncuları bunlar; çok bekledik çok. Takım tamamen pas yapamaz hale gelir, rakip geçişlerinde orta sahanın acizliği had safhaya ulaşır ama ossung; stoperler de işlerini yapsın bir zahmet!..

Roma alırsa arkasından ağlarız 3-5 sene sonra inanılmaz yetenekli bu çocuk

İRL FM oynayan Mehmet Özbek’in bit yenikleri bu ve Batrakov, eminim ama ıspatlayamam.

Yine gulyabani gibi çöktü gibi bu sefer iyice kardeşinin arkasına saklanmış sanki

italyanların fotomaçının falan yaptığı algı çalışmaları da çok komik olm.
Bizim basından daha mal olmayı başarabiliyorlar

Bu çocuk yerine batrakıvcuyum, batrakov tarafı gerçekten Galatasaraya gelmek istiyor mu diye test için ilgileniyoruz bence bununla

Geri
Üst Alt