Tier 1 Romano: "Galatasaray, Yaser Asprilla için Girona ile anlaştı!"

2 tane opsiyonlu kiralık kanat oyuncu hamlesi yaptık ve bunu geleceğe yönelik de mantıklı buluyorum. Hayret.

Lang ve Asprilla (tabii ki gösterdikleriyle şu ana kadar Lang önde) potansiyelli oyuncular, Lang'ı 30'a, Aspirin'i 22'ye alabiliyoruz sanırım.

Ve büyük ihtimalle sene sonu Barış takımdan ayrılacak. Eğer ikisinden biri çok iyi performans gösterirse Barış yerine transfer edilir.

Bu arada İcardi de sene sonu ayrılacak tahminim. Aspirin bir yandan yedek santrafor olarak da yer alır eğer takımda kalırsa.
Barış’ın yerini ikiside birebir kapatamaz diye düşünüyorum. Ne kadar ayaksızda olsa adam takımı sırtlıyor. Barış’ın yerini onun kadar doldurmak için rahat 40-50 bayılırız o da Lookman falan olur aşağısı olmaz.

Barış’ın yerini ikiside birebir kapatamaz diye düşünüyorum. Ne kadar ayaksızda olsa adam takımı sırtlıyor. Barış’ın yerini onun kadar doldurmak için rahat 40-50 bayılırız o da Lookman falan olur aşağısı olmaz.
Barış çok önemli topçu zaten bizim için. Okan hocanın bu sene yaptığı en doğru iş belki de milletin gazına gelmeden Barış'ı takıma geri kazandırması oldu. Orada gerçekten takım için duygusal davranmadan en doğrusunu yaptı.

Sadece mantıken Barış giderse yerini Lookman ayarı (30 yaş, çok yüksek maaş, geri dönüşsüz kontrat vs) bir topçuyla doldurmanın doğru olmayacağını düşünüyorum. Demek istediğim Barış'ı sattık 40'a, aldık 28'e Lang'i diyelim. Kalan 12 milyon euro ile de 1-2 tane genç yerli/yabancı kanat denemesi yapma taraftarı olurum.

Yoksa PSG, City gibi denizde kum bizde para bitmez tarzı bir kulüp olsaydık zaten hiç bunları düşünmezdik.

200.gif

Ucaga binmeden once kankalarla yemek takilan Asprilla

bu aspirin denen çocuk patlamaya hazır bomba gibi duruyor videolarda

bu yetenekle nasıl gironada yedek kalmış?

bu aspirin denen çocuk patlamaya hazır bomba gibi duruyor videolarda

bu yetenekle nasıl gironada yedek kalmış?
Adapte olamadı, kendisini takıma ait hissetmiyor gibi diye yorumlar gördüm. Mücadele etmiyormuş. Burada taraftar gazını alır uçuşa geçer :asd:

Umarim belirli maca cikmak 4-5 mac degildir, bizden misal zani kiralik alinca bilmem kac mac oynamasi gerekiyordu hic olmuyordu.

Artıları:
Tempolu
Dikine oynayan / top götüren
Boş alanlara iyi koşan
Dar alan becerisi
Şutör tekniği

Şimdi yani atıyorum Barış yorulduğunda, ya da Sane kötü gününde olduğunda, ya da Yunus formsuz olduğunda ya da skoru aldığımız maçlarda rakip öne çıktığında,

OYUNA AHMET KUTUCU GİRMEYECEK değil mi?

Sırf bu bile, bu transfere ok dedirtir.

Lang Hollandalı ve sürekli üzerine koyarak gitmiş kariyeri boyunca. Onda çok soru işareti yok bende.
Bu kolombiyalıyı hem çok beğendim hemde Giovanni Dos Santos gibi mi korkusu var içimde...

İyi güzel de 18 milyona alıp oynatmadiklari adamı biz niye 28 milyon opsiyona kiraliyoruz ikinci el araba piyasası bile bu kadar absürt değil
Oyuncular Gs kapısından yeter ki içeri girsin diye opsiyon rakamlarını sorgulamadan kabul ediyoruz.

Eğer tutarlarsa oyuncuları Florya suyu ile zehirleyip, opsiyon düşürteceğiz en sonunda.

Geri
Üst Alt