Tier 1 Romano: "Galatasaray, Yaser Asprilla için Girona ile anlaştı!"

Bu transfer bana İcardi ile bundan sonra sadece ZTK maçlarına çıkılacak izlenimi verdi.

Gereksiz gibi duruyor

kanat ve forvet oynuyormuş yani ıcardinin yerine alınmış. geçen sezonda 18 milyon euroya transfer edilmiş.

Okan en son bu kadar kanat aldığında Ziyech, Zaha, Tete vs

Beklere bile kanat koyuyordu. Umarım aynı saçmalığı hayal etmiyordur. Zira bu adamın kültüründe rotasyon olmadığı için bu adamları kadroda bir yerlerde düşünüyordur.

Orta saha hariç her bölgeye takviye yapıyor adam. Kendisi orta saha olup, orta sahanın önemini bilen onca hoca ile çalışmış birinin bu kadar orta saha düşmanı olması çok enteresan

Sane ve Baris zaten istikrarli ve fazla mac sayisi yapabilen kanatlar. Takimin as kanatlari onlar.

Onlarin arkasina rotasyona Lang ve Yunus‘u ekleyecektin ve kanat isi hallolacakti.

Takimin 10 ve 6 numara eksikleri barizken bu transfer gereksiz oglu gereksiz oldu.

Takimin bir yeri eksik kalacak yine.
Bu idari ve teknik kadro ile mantıklı hamle bekleme renkdaş..

Sezon başı alınsa daha mantıklı olurdu. Sezonun 2. yarısı maç yoğunluğu fazla olmuyor kadroyu şişirmek ne kadar mantıklı.

Sane ve Baris zaten istikrarli ve fazla mac sayisi yapabilen kanatlar. Takimin as kanatlari onlar.

Onlarin arkasina rotasyona Lang ve Yunus‘u ekleyecektin ve kanat isi hallolacakti.

Takimin 10 ve 6 numara eksikleri barizken bu transfer gereksiz oglu gereksiz oldu.

Takimin bir yeri eksik kalacak yine.
Barışın istikrarlı olduğuna katılmıyorum.
Herkes ne yapacaz bu kadar kanadı diyor ama mevcutta takımdan kesilmesi gereken iki isim barış ve yunus
os da alınır elbet iyi kötü

Herkesin aksine en çok ihtiyaç duyduğumuz yerin kanatlar olduğunu düşünüyordum, hem Noa hem Aspirilla olursa süper olur.

Ligde hiçbir takıma karşı orta sahada zorlanmayız, her ne kadar alternatif olarak sıkıntılı gözüksek de Sara, Torreira, İlkay, Lemina ve Yunus hem lig hem de CLde şu an için idare edebilecek isimler. Buraya da biri gelirse iyi olur tabi.

Onun haricinde hem Sane, hem Barış hem de Yunusun çok kötü olduğu maçlarda birini bile değiştiremedik yerlerine oyuncu olmadığı için. Bu adamlar da nasıl olsa benim yerime alternatifleri yok diye düşündüklerinden bence tam konsantre olamadılar zaman zaman.

Şimdi BAY düşünsün bakalım geri koşmamayı. Ya da Sane 80 küsürde yorulunca yerine atacağımız pırpır iki kanat daha var.

Kutucu ve Yusuf kadro dışı kalabilir artık

Yaser Asprilla kanatların 1. yedeği olur

Sizce Keita (abdulkader) mı Pino (Juan pablo) mu olur bu çocuk? Pinonun ismini doğru yazmışımdır inşallah

forvet ve kanat rotasyonu için alındı hayırlı olsun

Takım merkez orta saha diye bağırıyor sizin ben transfer planınıza... hemi😡😡😡😡

Girona geçen yıl 20 ye almış, beklenti yüksrkmiş ama geçen yıl 33 maç 3gol1asist, bu yıl 17 maç sadece1gol, reytingleri çok kötü. İzlemedim etmedim ama referanslar pek iyi değil, zorunlu olmaması iyi geri postalarız en kötü.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sane varken benzer bir futbolcu alındığına göre ya Sane ya Yaser 10 numaraya kayabilir.

Geri
Üst Alt